Menü betöltése...
TV műsorUtazásForráskód - Amerikai akció-thriller
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

Forráskód

Amerikai akció-thriller (2011)

Colter Stevens százados (Jake Gyllenhaal) egy száguldó vonaton tér magához, és fogalma sincs, hogyan került oda. Egy ismeretlen nő (Michelle Monaghan) ül vele szemben, aki viszont azt hiszi, hogy ismeri őt. A százados a mosdóba menekül, ahol a tükörbe nézve egy másik ember arcát látja, a tárcájában lévő igazolvány alapján pedig Sean Fentressnek hívják, és tanár. Ekkor hatalmas robbanás rázza meg a vonatot.

A következő pillanatban Colter egy ultramodern kapszulában találja magát, és megtudja: fontos küldetésen vett részt, amelynek célja azonosítani a merénylőt, aki elpusztította a vonatot, és aki egy még erősebb bombával ezrek megölésére készül Chicago szívében. A "Forráskód" fedőnevű szupertitkos program lehetővé teszi, hogy Colter egy párhuzamos valóságban rövid időre felvegye Fentress személyiségét a végzet felé tartó vonaton.

Valahányszor visszatér a szerelvényre, Colternek csak nyolc perce van, hogy megtalálja a merénylőt. Minden alkalommal újabb bizonyítékokra bukkan, de a gyanúsított egérutat nyer. Minél többet tud, annál biztosabb benne, hogy meg tudná akadályozni a robbanást - ha egyszer nem futna ki az időből.

Duncan Jones rendező (Hold) szédületes filmjét, amelyben megdőlnek az időről és a térről alkotott fogalmaink, meghökkentő csavarok és felfokozott izgalmak jellemzik.

A Forráskód című műsor hamarosan lesz a TV-ben:

2018. július 2. hétfő

?
00:00 - 01:45 ForráskódAmerikai-kanadai akcióthriller (2011)

Rendezte

Duncan Jones

Szereplők

Jake Gyllenhaal
Jeffrey Wright
Michelle Monaghan
Vera Farmiga

Linkek

Gyártási év

2011

Eredeti cím

Source Code

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7
0/10
1 szavazat: 7 pont
Filmelőzetes: Forráskód
[Hibabejelentés]
Oszd meg ezt az oldalt: Forráskód

Facebook

Google+

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail