Menü betöltése...
»Friss hírek»Fülöp-szigeteki pezo árfolyama (PHP)
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Ecset
Vízfesték
Kréta
Tűfilc
Jegyzetfüzet
Tempera
Zsírkréta
Jegyzettömb
Grafit
Etikett
Körző
Spirálfüzet
Olló
Színes ceruza
Filctoll
Olajpasztell

awilime hírek

Hogy hirtelen ne maradj hírtelen!

2024. március 19. kedd
Mai névnap: József, Bánk
Holnapi: Klaudia
Napkelte: 05:48
Napnyugta: 17:54
Budapest:
8°C
1020 hPa
13 km/h
EUR: 395 Ft   USD: 363 Ft
GBP: 462 Ft   CHF: 410 Ft

Fülöp-szigeteki pezo aktuális árfolyama: 6,52 Ft

Az árfolyam adatai az Európai Központi Banktól származnak. A valuták középárfolyam adatai minden hétköznap egyszer a délutáni órákban frissülnek.

Aktuális árfolyam

461,79 Ft
angol font
201,94 Ft
bolgár lev
72,63 Ft
brazil real
15,67 Ft
cseh korona
52,96 Ft
dán korona
394,95 Ft
Euro
52,40 Ft
horvát kuna
2,43 Ft
japán jen
0,27 Ft
koreai won
79,44 Ft
román lej
410,12 Ft
svájci frank
34,90 Ft
svéd korona
10,08 Ft
thai baht
362,61 Ft
USA dollár

Gazdasági hírek

A szakértő doktornő elárulta: mostanában ezért betegek olyan gyakran a gyerekek

Az orrfolyás, láz és köhögés már nem csak a téli időszakban jelentkező tünetek, és az elhúzódó fertőzések miatt úgy tűnhet, hogy a gyerekek immunrendszere kimerült. Havasi Katalin, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke szerint mindennek számos oka lehet - írja a Magyar Nemzet . (Portfolio.hu, kedd 11:50)

Rendőrségi intézkedéssel távolíttathatja el a kivitelezőt a munkaterületről a Duna Terasz Grande

Nemrég írtunk arról , hogy a Duna Terasz Grande Kft. lakásainak vásárlói a projekt kapcsán kialakult helyzet megoldása érdekében nyílt levélben Lázár János építési és közlekedési miniszterhez fordultak. Most a Duna Terasz Grande is megszólalt az ügyben és elmondta, hogyan kívánja megoldani a problémát. (Portfolio.hu, kedd 11:47)

Látványos videó: közvetlen közelről kaptak el egy orosz tankot a partizánok

Korábban nem látott, sisakkamerás videó jelent meg az orosz-ukrán határon zajló harcokról, a felvételt az Orosz Önkéntes Hadtest (RDK) egyik Kijevhez lojális katona rögzítette. Az állítólag Belgorodban készült videón az látható, ahogy a fegyveres közvetlen közelről lő rá egy orosz harckocsira egy M72-es páncéltörő gránátvetővel. (Portfolio.hu, kedd 11:23)

A megpróbáltatások ellenére kitart a terve mellett az Audi

Az Audi vezérigazgatója, Gernot Doellner kedden kijelentette, hogy a vállalat kitart elektromos járművekre vonatkozó stratégiája mellett, annak ellenére, hogy idén számos megpróbáltatással kell szembenéznie a Volkswagen-leánycégnek - írja a Reuters. (Portfolio.hu, kedd 11:12)

Az OLAF olyan ügyet tárt fel, hogy a bíróság is elítélte a magyar csalókat

Első fokon elítélt egy nőt és két lányát a Nyíregyházi Törvényszék, mert részt vettek egy olyan csalásban, amelyben valótlan tartalmú pályázatok benyújtása révén több száz millió forinttal gyarapították családi vagyonukat. Az Európai Unió Csaláselleni Hivatala (OLAF) javaslatára emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség az ügyben. (Portfolio.hu, kedd 11:10)

Elvitték a 110 milliós nyereménylakást a Szerencsejáték és az OTP Bank akciójában

A Szerencsejáték Zrt. tavaly ősszel hirdette meg lakásnyeremény-játékát. A Játékoskártya lottózói hűségprogramot népszerűsítő akció keretében a nemzeti lottótársaság az OTP Bank csoporttal együttműködésben egy 110 millió forint értékű fővárosi lakást sorsolt ki – hangzott el a Szerencsejáték Zrt. és az OTP Bank keddi sajtótájékoztatóján. Az akció keretein belül további, összesen 27 millió forint pénznyeremény is gazdára talált. (Portfolio.hu, kedd 11:05)

Elvitték a 110 milliós nyereménylakást a Szerencsejáték és az OTP Bank akciójában

A Szerencsejáték Zrt. tavaly ősszel hirdette meg lakásnyeremény-játékát. A Játékoskártya lottózói hűségprogramot népszerűsítő akció keretében a nemzeti lottótársaság az OTP Bank csoporttal együttműködésben egy 110 millió forint értékű fővárosi lakást sorsolt ki – hangzott el a Szerencsejáték Zrt. és az OTP Bank keddi sajtótájékoztatóján. Az akció keretein belül további, összesen 27 millió forint pénznyeremény is gazdára talált. (Portfolio.hu, kedd 11:05)

Üzleti hírek

Bruce Willis lányát autizmussal diagnosztizálták

Tallulah Willis azt mondta, a diagnózis „megváltoztatta az életét”. (hvg.hu, kedd 10:50)

Az Ikea finoman beszólt a kormánynak

A kormány mindenféle egyeztetés nélkül kötelezte a webshopokat a Magyar Posta szolgáltatásainak felkínálására. Azokat is, akik maguk intézik a kiszállításokat. (hvg.hu, kedd 10:25)

Vandálbiztos liftet kapott a Nyugati pályaudvar

Most már babakocsival meg kerekesszékkel is le lehet majd jutni az aluljáróba. (hvg.hu, kedd 09:37)

Jobb helyzetben vannak a lakásvásárlók, mint egy éve. De vajon jövőre is elmondhatjuk majd ugyanezt?

Kétszer annyi lakáshitelt igényeltek januárban a magyarok, mint egy évvel korábban. Ez köszönhető az új támogatásoknak és a jelentősen csökkenő piaci kamatszintnek is. De mi várható: meddig csökkenhetnek még a hitelkamatok? Érdemes gyorsan lépni, vagy inkább kivárni a lakásvásárlással? (hvg.hu, kedd 09:23)

A veszprémi Magnum-gyárat is érintheti az Unilever drasztikus leépítése

A hatékonyságnövelés jegyében külön cégbe szervezi a jégkrémgyártást az Unilever. A brit multinak Magyarországon Veszprémben van jégkrémgyára, itt egyebek mellett Magnum-jégkrémeket gyártanak. (hvg.hu, kedd 09:18)

„Az anyám emlékének a meggyalázása” – Musk és Murdoch kitüntetése miatt kitört a botrány

Kénytelen volt lemondani a díjátadót egy amerikai alapítvány, miután hatalmas felháborodás fogadta a bejelentésüket, hogy a legendás legfelsőbb bíróról, Ruth Bader Ginsburgről elnevezett díjat Elon Musknak és Rupert Murdochnak ítélték oda. (hvg.hu, kedd 08:51)

Mennyit kell lépnem, ha egész nap ülök a munkahelyemen, hogy ellensúlyozzam a káros hatásait? Tudósok megmondták a számot

Nem lehetetlen meglépni: a kutatók megvizsgálták, mi az a lépésszám, ami már optimálisan csökkentheti a túl sok ülésből fakadó komoly egészségügyi kockázatokat. (hvg.hu, kedd 08:03)

Milyen egészségügyi előnyökkel jár a vízböjt?

A fogyásnál sokkal többet nyerhetünk, ha hozzászoktatjuk magunkat ahhoz, hogy időszakosan megvonjuk magunktól az ételt. (hvg.hu, kedd 07:59)

„Károly király nem halott” – az orosz propagandát kellett cáfolnia a brit diplomáciának

Számos orosz híroldal hozta le a brit uralkodó hamis halálhírét, igazi fake news cunamit elindítva. (hvg.hu, kedd 07:44)

„Közbeszerzés”: Mészáros Lőrinc 5 milliárd forintot nyert Mészáros Lőrinctől

A felcsúti milliárdos autókereskedő cége nyert a felcsúti milliárdos energetikai vállalatának tenderein. (hvg.hu, kedd 06:57)

Oszd meg ezt az oldalt: Fülöp-szigeteki pezo árfolyama (PHP)

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Település kiválasztása
Település adatok betöltése folyamatban...
Település:
Mentés
 
Mégsem