Menü betöltése...
TV műsorUtazásJátékHírek

Indonéz rupía árfolyama (IDR)

Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés

awilime hírek

Hogy hirtelen ne maradj hírtelen!

2018. június 22. péntek
Mai névnap: Paulina
Holnapi: Zoltán
Napkelte: 04:46
Napnyugta: 20:44
Budapest:
17°C
1017 hPa
18 km/h
55%
EUR: 326 Ft   USD: 283 Ft
GBP: 373 Ft   CHF: 284 Ft

Indonéz rupía 0,02 Ft

Az árfolyam adatai az Európai Központi Banktól származnak. A valuták középárfolyam adatai minden hétköznap egyszer a délutáni órákban frissülnek.

Aktuális árfolyam

373,30 Ft
angol font
166,76 Ft
bolgár lev
74,86 Ft
brazil real
12,61 Ft
cseh korona
43,77 Ft
dán korona
326,15 Ft
Euro
44,20 Ft
horvát kuna
2,56 Ft
japán jen
0,25 Ft
koreai won
69,81 Ft
román lej
283,71 Ft
svájci frank
31,59 Ft
svéd korona
8,58 Ft
thai baht
282,67 Ft
USA dollár

Gazdasági hírek

Új felügyelőbizottsági elnök a Mol-nál

Áldott Zoltán a május végé elhunyt Mosonyi György feladatát veszi át. (Infostart.hu - Gazdaság, péntek 13:10)

Kemény tárgyalásokra számítanak a résztvevők az OPEC-csúcstalálkozón

A Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) a hét végén Bécsben ülésezik majd, a tagországok a pénteki csúcson az olajkitermelés növeléséről tárgyalnak majd, megpróbálva megelőzni az olajkínálat... (Portfolio.hu, péntek 12:27)

Ez már technológiai háború! - Kifakadt az Apple beszállítójának vezáre

Valójában nem kereskedelmi, hanem technológiai háború dúl az Egyesült Államok és Kína között - jelentette ki a tajvani Foxconn vezérigazgatója Terry Gou a cég részvényesi közgyűlésén pénteken. A... (Portfolio.hu, péntek 12:01)

Három perccel előbb ment el ebédelni, levonták a fizetéséből

Az ebédidő túllépésért nyilvánosan még meg is szégyenítették. (ORIGO Gazdaság, péntek 11:47)

Nem tud leállni a forint, szárnyal tovább

Péntek reggel még 326 felett kezdett a forint az euróval szemben, aztán hamar sikerült javítani, így már a 325-ös szinttől is próbálunk eltávolodni. Nincs megállás, veszik a forintot 2018.06.22... (Portfolio.hu, péntek 11:40)

Megfenyegette az Airbus Nagy-Britanniát

Az Airbus európai repülőgépgyártó konzorcium közölte, hogy kérdésessé válna további jelenléte a brit gazdaságban, ha Nagy-Britannia a jövőbeni kapcsolatrendszer feltételeiről szóló megállapodás... (Portfolio.hu, péntek 11:39)

Az európai autógyártók maguk alatt vágják a fát - 3 nyomós oka is van ennek

Az európai autógyártók 21,7 milliárd eurót ruháztak be Kínában annak érdekében tavaly, hogy elektromos autókat gyárthassanak - derült ki a Transport & Environment friss összeállításából. Ez az összeg... (Portfolio.hu, péntek 11:30)

Stílusos épülettel bővült a Váci úti irodafolyosó

A GTC legújabb projektjének, a Twist irodaháznak a bejelentése elterelte a figyelmet a White House átadásáról, noha a Váci úton egy egyedi stílusú irodaház jött létre. A 21 500 négyzetméteres... (Portfolio.hu, péntek 11:30)

Üzleti hírek

Megszavazták a csendtörvényt Szegeden, büntetni fogják a hangoskodókat

Elfogadták a szegedi képviselők az azóta módosított, a korábbinál szigorúbb zajrendeletet. A szeptember 15-től életbe lépő szabályozás kimondja: hétköznapokon este 10, hétvégéken pedig éjfél után le kell tekerni a hangerőt a vendéglátóhelyek teraszain és kerthelyiségeiben. (hvg.hu, péntek 10:27)

A sofőrök pénzéből fedezi a kártérítéseket a BKV, miután elsunnyogta a nagy csinnadrattával bevezetett utasbiztosítást

Szép csendben vette ki 2012-ben a BKV a jegyekből és bérletekből az utasbiztosítást, azóta sokkal nehezebb behajtani egy esetleges baleseti kártérítést – hívta fel a figyelmet az Egységes Közlekedési Szakszervezet. A BKV ezzel évente 50 millió forintot spórol. (hvg.hu, péntek 10:04)

Fogadjunk, hogy Ön is kezeli a nyári szabadságokat, ha kisvállalkozó

A tapasztalatok szerint főleg a kisebb cégek vannak elmaradva a szabadságok időarányos kiadásával, mely azonban a súlyosbodó munkaerőhiány miatt is elengedhetetlen lenne. Mivel jogszabálysértésnek számít, ha a munkáltató nem adja ki az adott évre járó szabadságot, a nyári időszakban nem csupán az elmaradások pótlásáról célszerű intézkedni, hanem lehetőség szerint az éves szabadságkeretek minél nagyobb mértékű további csökkentéséről is. (hvg.hu, péntek 08:59)

14 ezer britre vár a biztos munkanélküliség, ha meglépik a Brexitet

Megfontolja angliai jelenlétét az Airbus, ha az Egyesült Királyság megegyezés nélkül lép ki az unió kötelékéből – fenyítette be a kormányt a 14 ezer embert foglalkoztató légitársaság. (hvg.hu, péntek 08:44)

Vega hot-doggal és levegőtisztító függönnyel újít az IKEA

A svéd lakberendezési vállalat vállalása értelmében 2030-ig minden termékük megújuló és újrahasznosított anyagból készül majd. Jelenleg több olyan fejlesztésen is dolgoznak, melyek a tiszta levegő előállításában segíthetnek, mint például a levegőtisztító függöny, vagy az otthoni levegőtisztító berendezés. (hvg.hu, péntek 08:16)

Komolyan aggódniuk kellene az önkéntes nyugdíjpénztári tagoknak?

Az év első fele alapján az önkéntes nyugdíjpénztárak hozamai nem lesznek olyan kiválóak, mint az utóbbi években. Nehéz időszak jön, azonban két ok miatt sem kell aggódni. Az egyik a gyakorlati tapasztalat, a másik az állami adó-visszatérítés. (hvg.hu, péntek 04:55)

Hova folyt el a Mini Hungary Park több százmilliója?

Már tavaly visszakérte a mórahalmi mini parkra elköltött uniós félmilliárd forintot a Miniszterelnökség az építtetőtől, mert szabálytalanságokat találtak. Kispórolhatták a pénzt a makettekből, amelyeket már tavalyelőtt az összeg tizedéért árverésen megvásárolt a helyi önkormányzat. (hvg.hu, péntek 04:15)

77 évesen szerzett gyógyszerkiadó szakasszisztensi bizonyítványt Mák Istvánné

A több évtizede a szakmában dolgozó Mák Istvánné azt mondta: nem volt számára kérdés, hogy tanulni fog újra, csak azt kellett megoldania, hogy minden hétfőn eljusson az oktatásra Budapestről Debrecenbe. (hvg.hu, csütörtök 17:25)

Megszűnik egy magyar focicsapat a pénzhiány miatt

Ritka, de ilyen is megtörténhet: megszűnik egy NB II-es futballklub. (hvg.hu, csütörtök 16:09)

Oszd meg ezt az oldalt: Indonéz rupía árfolyama (IDR)

Facebook

Google+

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Település kiválasztása
Település adatok betöltése folyamatban...
Település:
Mentés
 
Mégsem