Menü betöltése...
»Friss hírek»Malájziai ringgit árfolyama (MYR)
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Tempera
Jegyzettömb
Grafit
Vízfesték
Füzetbox
Füzet
Etikett
Bullet Journal
Színes ceruza
Körző
Kréta
Rajztömb
Olajpasztell
Oldaljelölő
Jegyzetfüzet
Filctoll

awilime hírek

Hogy hirtelen ne maradj hírtelen!

2024. április 23. kedd
Mai névnap: Béla
Holnapi: György
Napkelte: 05:39
Napnyugta: 19:43
Budapest:
13°C
1011 hPa
19 km/h
EUR: 394 Ft   USD: 370 Ft
GBP: 456 Ft   CHF: 406 Ft

Malájziai ringgit aktuális árfolyama: 77,54 Ft

Az árfolyam adatai az Európai Központi Banktól származnak. A valuták középárfolyam adatai minden hétköznap egyszer a délutáni órákban frissülnek.

Aktuális árfolyam

456,28 Ft
angol font
201,40 Ft
bolgár lev
71,07 Ft
brazil real
15,58 Ft
cseh korona
52,79 Ft
dán korona
393,90 Ft
Euro
52,27 Ft
horvát kuna
2,39 Ft
japán jen
0,27 Ft
koreai won
79,17 Ft
román lej
406,38 Ft
svájci frank
33,95 Ft
svéd korona
10,00 Ft
thai baht
370,49 Ft
USA dollár

Gazdasági hírek

Kína kiköszörülné a csorbát: hatalmas reformokkal készül a jövő háborújára

Kína a növekvő globális kihívások közepette úgy döntötte, hogy új egységeket hoz létre a Népi Felszabadító Hadseregben (People’s Liberation Army – PLA) – számolt be a Nikkei Asia. (Portfolio.hu, kedd 14:36)

Hamarosan élőben beszél Virág Barnabás a kamatcsökkentésről

Virág Barnabás MNB-alelnök 15 órától számol be a kamatdöntés mögötti megfontolásokról és ismerteti a jegybank gazdasági helyzetértékelését. (Portfolio.hu, kedd 14:29)

A kamatdöntés sem zökkentette ki a forintot

A nemzetközi piacokról a beszerzésimenedzser-index (bmi) jelentések mozgatják a devizapiacokat, míg magyar szempontból a legfontosabb a Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntése volt. Hétfőn végül a forint nagyjából a nyitó szint körül fejezte be a napot, míg hétfőn enyhe gyengüléssel indított, aztán benézett a 394-es szint alá, az 50 pontos vágás után viszont semmilyen jelentős elmozdulás nem történt az árfolyamban. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024… (Portfolio.hu, kedd 14:14)

Itt a kamatdöntés, tényleg változtatott a jegybank

A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette az alapkamatot keddi kamatdöntő ülésén. (Infostart.hu - Gazdaság, kedd 14:01)

Összeomlottak Kínában az iPhone-eladások, a Covid óta nem volt ilyen

Közel 20 százalékkal zuhantak az első negyedévben az iPhone-értékesítések Kínában. A világ egyik legnagyobb okostelefon-piacán 2020 óta, a Covid-járvány kitörése óta nem szenvedett el ilyen mértékű visszaesést az Apple. (Portfolio.hu, kedd 14:00)

Hol állhat meg a Tesla esése?

Az elmúlt hónapokban alaposan elbántak a Tesla részvényeivel. A keddi piaczárást követően fogja közzétenni első negyedéves gyorsjelentését Elon Musk cége, éppen ezért megnéztük, hogy hogyan fest jelenleg a technikai kép a Tesla esetében. (Portfolio.hu, kedd 14:00)

Nincs megállás, tovább vágta a kamatot az MNB!

A várakozásoknak megfelelően 50 bázisponttal, 7,75%-ra mérsékelte az irányadó kamatot mai ülésén a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa. Ezzel folytatódott a kamatcsökkentési ciklus, ám a korábbi hónapokhoz képest már kisebb sebességgel. Az év közepétől akár teljesen leállhat a monetáris lazítás. (Portfolio.hu, kedd 14:00)

Kilenc éve nem láttunk ilyen sok üres irodát Budapesten

A teljes budapesti modern irodaállomány jelenleg 4 377 170 négyzetmétert tesz ki, melyen belül 3 560 590 négyzetméter „A” és „B” kategóriás modern spekulatív irodaterület, valamint 816 580 négyzetméter saját tulajdonú irodaház található. Az üresedési ráta tovább emelkedett, a bérirodáknál 16,9, míg a teljes irodapiacon 13,8 százalék, ami 9 éves csúcsot jelent - derül ki a BRF legfrissebb, 2024 első negyedévi irodapiaci felméréséből. (Portfolio.hu, kedd 14:00)

Nehezen érhettek el hozzánk a távoli befektetők: ez most alapjaiban megváltozhat

Április közepétől vásárolhatók meg annak a tőzsdén kereskedett befektetési alapnak (Exchange Traded Fund, ETF) a befektetési jegyei, amely a kelet-közép-európai régió hét országának legnagyobb forgalmú és kapitalizációjú részvényei közül maximum huszonötöt tartalmazhat. Az alapot kibocsátó OTP Alapkezelő szándékai szerint a termékkel azok a befektetők is hozzáférhetnek régiónk vállalati topligájához, akiknek nincs piaci ismerete ebben a térségben. Az OTP CETOP ETF érdekessége, hogy három partner… (Portfolio.hu, kedd 14:00)

Üzleti hírek

Mérlegen: Hogyan használják a cégek a tudatalattinkat? És hogyan használja az AI?

Hogyan térképezik fel azokat a gondolatokat, amiket meg sem fogalmazunk? És mi köszön vissza azokból az adatokból, amelyeket magunk mögött hagyunk? Ezzel foglalkozik a BeHive viselkedéstudományi cég, amelynek alapítója, Nyvelt Anna és adattudományi vezetője, Takács Anna volt üzleti podcastunk vendége. (hvg.hu, kedd 13:00)

Halotti torral ünnepelte 75. születésnapját a Szamos vezetője

Virág helyett házi készítésű finomságot kért és tombolát is tartott Kelényi-Szamos Gabriella. (hvg.hu, kedd 12:50)

10 év után új séf váltja Széll Tamást a Lidlnél

A cég megköszönte a közös munkát a Michelin-csillagos séfnek. (hvg.hu, kedd 12:32)

Új fotót tett közzé Lajos herceg hatodik születésnapjára Katalin hercegné

Miután kisebb botrány tört ki az anyák napi, szerkesztett fotó miatt, a Kensington-palota ezúttal mindenkit megnyugtatott, nem módosított fotóról van szó. (hvg.hu, kedd 12:21)

Látványos infografikán, ahogy Magyarország kicsúszik a világ legnagyobb sörfogyasztói közül

A rendszerváltás idején még több mint 100 liter sört ivott egy átlagos magyar évente. (hvg.hu, kedd 12:06)

Már csak olyan filmek kaphatnak Oscar-díjat, amelyeknek van közük hátrányos helyzetű csoportokhoz

Vagy a stáb révén, vagy a film sztorijában foglalkoznia kell az „alulreprezentált társadalmi csoportokkal” azoknak a filmeknek, amelyeket a jövőben jelölni lehet a legjobb film Oscar-díjára. (hvg.hu, kedd 11:46)

Most a Richterre hivatkozva blokkolja Ukrajna támogatását Szijjártó

Immár összesen kétmilliárd eurót blokkol a magyar kormány abból a közös uniós forrásból, amely a tagállamok Ukrajnának juttatott fegyverszállítmányainak re-finanszírozására szolgál. Az indok, hogy az OTP mellett a Richtert is megtámadták az ukránok. (hvg.hu, kedd 11:22)

Elvágtak egyetlen kábelt, órákra megbénult a segélyhívó szolgáltatás az Egyesült Államok több államában

Több amerikai államban is leálltak a 911-es segélyhívó rendszerei néhány napja. Az eset számos kérdést felvet, hogyan történhet meg ilyesmi, és maradhatnak komplett régiók működő segélyhívó nélkül órákon át. (hvg.hu, kedd 11:03)

Elöntötte az áradó Tobol vize az orosz uránbányát, radioaktív anyag került a folyóba

A folyó ivóvízként is szolgál a környező régió lakosainak. (hvg.hu, kedd 10:41)

Lerohasztott ország vagy airsoft? – meglepő témában feszült egymásnak Magyar Péter és a kormánymédia

A nagy kérdés: a bezárt komlói bánya lerobbant épületei a rossz kormányzás bizonyítékai, vagy „azért olyanok”, mert ott airsoftpálya üzemel? (hvg.hu, kedd 10:30)

Oszd meg ezt az oldalt: Malájziai ringgit árfolyama (MYR)

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Település kiválasztása
Település adatok betöltése folyamatban...
Település:
Mentés
 
Mégsem