Menü betöltése...
»Friss hírek»Orosz rubel árfolyama (RUB)
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Tűzőgép
Vízfesték
Tűfilc
Jegyzetfüzet
Kréta
Írószertartó
Füzet
Filctoll
Bullet Journal
Olajpasztell
Oldaljelölő
Lyukasztó
Tempera
Színes ceruza
Jegyzettömb
Golyóstoll

awilime hírek

Hogy hirtelen ne maradj hírtelen!

2024. március 19. kedd
Mai névnap: József, Bánk
Holnapi: Klaudia
Napkelte: 05:48
Napnyugta: 17:54
Budapest:
3°C
1019 hPa
6 km/h
EUR: 395 Ft   USD: 363 Ft
GBP: 462 Ft   CHF: 410 Ft

Orosz rubel aktuális árfolyama: 3,37 Ft

Az árfolyam adatai az Európai Központi Banktól származnak. A valuták középárfolyam adatai minden hétköznap egyszer a délutáni órákban frissülnek.

Aktuális árfolyam

461,79 Ft
angol font
201,94 Ft
bolgár lev
72,63 Ft
brazil real
15,67 Ft
cseh korona
52,96 Ft
dán korona
394,95 Ft
Euro
52,40 Ft
horvát kuna
2,43 Ft
japán jen
0,27 Ft
koreai won
79,44 Ft
román lej
410,12 Ft
svájci frank
34,90 Ft
svéd korona
10,08 Ft
thai baht
362,61 Ft
USA dollár

Gazdasági hírek

Légüres térben a forint

A hét első napján a forint gyakorlatilag visszaadta az euróval szembeni pénteki erősödését, így ismét a 395-ös szint környékéről indul a kereskedés. A makronaptárra tekintve a devizapiacot kevés új információ mozgathatja ma, a hangulati alapú kereskedés lehet a meghatározó. (Portfolio.hu, kedd 07:23)

Furcsa helyzetet okozott az extrém időjárás a magyar áramfogyasztásban

Az utóbbi években megszokottnál is jóval melegebb időjárás mellett folytatódott a hazai áramfogyasztás növekedése februárban. A magyarországi energiafelhasználás alakulásáról is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján. További részletek itt érhetők el. (Portfolio.hu, kedd 07:00)

Véget ért Magyarország legsúlyosabb problémája

A Covid-válság sudden stopját leszámítva 2017-es szintre csökkent az üres álláshelyek száma Magyarországon a tavalyi év végére. (Portfolio.hu, kedd 07:00)

Ömlenek a fegyverek Ukrajnába, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival. (Portfolio.hu, kedd 06:54)

Charles Michel: ideje, hogy Európa felkészüljön a háborúra, át kell állni a hadigazdaságra

Véleménycikket közölt az Euractivon Charles Michel, az Európai Tanács elnöke. A politikus arról ír: Európának át kell állnia a hadigazdaságra, fel kell készülnie a háborúra, mivel, ha nem sikerül megfelelően reagálni az ukrajnai háborúra, Oroszország meg fogja támadni az EU országait. (Portfolio.hu, kedd 06:54)

Musk szerint a befektetők is jól járnak azzal, hogy ketamint használ

Az éjszaka közepén születő közösségi médiás bejegyzéseit állítólag józanul szokta megfogalmazni. (hvg.hu, kedd 06:46)

Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Ugyan a tavalyi utolsó negyedévben végre nem nőtt tovább a sikeres csalások értéke az előző negydévhez képest, ám éves alapon még így is duplázást láthattunk. 2023-ban egyetlen év alatt 23,2 milliárd forintnyi sikeres visszaélés történt a nem kártyás elektronikus pénzforgalomban. A digitális pénzforgalom naposabb oldalát tekintve az látszik, hogy a mobilfizetések gyorsan terjednek, a kártyákkal már kétszer többet fizetünk, mint amennyi készpénzt veszünk fel velük, és a fizetési kérelmek száma is nagyot emelkedett… (Portfolio.hu, kedd 06:30)

Napokon belül ömölhetnek ismét az amerikai fegyverek Ukrajnába, de van egy fontos kitétel

Akár napokon belül megegyezhet a Kongresszus az Ukrajnának szánt fegyverszállítások folytatásáról, ha a megtámadott ország ezt nem adomány, hanem hitel formájában kapja meg – jelentette ki Lindsey Graham republikánus szenátor ukrajnai látogatása során. (Portfolio.hu, kedd 06:28)

Üzleti hírek

Az első fotó után itt az első videó is Katalin hercegnéről

Kérdés, hogy a felvételnek sikerül-e elcsitítania a még mindig tomboló összeesküvés-elméleteket. (hvg.hu, kedd 06:51)

Lázár János tárcája elárulta, mennyivel csökkent-e az utasszám a bezárt vasútvonalakon

Elvileg csak tesztüzem volt, gyakorlatilag szó sincs a bezárt vasútvonalak újranyitásáról. A minisztérium szerint az utasszám nem csökkent, az utasoknak pedig jobb a buszokon. (hvg.hu, kedd 06:42)

Magyar Péter: Soha nem bántottam a gyermekeim anyját

Varga Judit volt férje ragaszkodott ahhoz, hogy ez egy jól felépített kommunikációs kampány. Amikor az ATV műsorában szembesítették azzal, hogy lepropagandistázta lapunk újságíróját, aki pedig nem állította, hogy fizikai erőszak történt, és erre a rendőrségi feljegyzés sem utal, Magyar azt mondja, mégis olyan az optikája. (hvg.hu, kedd 06:25)

Éjszaka az ország nagy részén ismét fagyott, de napközben jön a derűs idő

Szerdára virradóra aztán megint nulla fok alatti hőmérsékletre kell számítani az időjárás jelentések szerint. (hvg.hu, kedd 05:56)

Minden jegy elkelt a pénteki magyar-törökre

A Koszovó elleni meccsre még kaphatók belépők. (hvg.hu, hétfő 20:29)

Banksy elismerte, hogy az új londoni fát ábrázoló falfestmény a saját munkája

Banksy megerősítette, hogy ő áll egy új műalkotás mögött, amely vasárnap jelent meg Észak-Londonban. (hvg.hu, hétfő 20:20)

Végigkóstolni a Bocuse d’Or-t: milyen esélyekkel indul a magyar csapat?

Kedden kezdődik a Bocuse d’Or európai válogatója Trondheimben, ahol a magyar csapat is rajthoz áll, hogy az idei témákból – többek között rénszarvas-fartőből, akvavitből és fésűkagylóból – kihozza a legtöbbet. Hogy látja az esélyeket 2022 ezüstérmese, Dalnoki Bence? (hvg.hu, hétfő 18:40)

Mészáros Lőrinc egyik cége kiírt egy közbeszerzést, a másik megnyerte

A meghívásos eljárás keretein belül 2,5 milliárd forintért szerződhet a közszolgáltatást nyújtó OPTESZ OPUS Zrt. a Mészáros M1. Kft.-vel. (hvg.hu, hétfő 18:07)

Rekordnyereséget termelt tavaly Mészáros Lőrinc felcsúti focicsapata, a Puskás Akadémia

A felcsúti utánpótlás alapítványhoz pedig 5,8 milliárd forint támogatás érkezett a központi költségvetésből, vagyis az adófizetők pénzéből. (hvg.hu, hétfő 17:44)

120 milliós házat loptak, a strómant megölték

Megölték azt a strómant, aki segített a 21 tagú bűnszervezet kezére játszani egy gödöllői ingatlant. Az ügyészség szerint nem ez volt az egyetlen ingatlan, amelyet így szereztek meg, összesen másfél milliárdos csalással gyanúsítják őket. (hvg.hu, hétfő 16:49)

Oszd meg ezt az oldalt: Orosz rubel árfolyama (RUB)

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Település kiválasztása
Település adatok betöltése folyamatban...
Település:
Mentés
 
Mégsem