Menü betöltése...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL+
?
2018. május 17.
csütörtök12:0013:00-ig

Beugró X

Szituációs szórakoztató játék (2017) (9. rész)

Újra itt a Beugró!

Jubileumi évaddal, Beugró X néven tér vissza a tévébe a rögtönzések díjnyertes klasszikusa.

Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző és a műsorvezető Novák Péter 10 éve lépett először a világot jelentő improvizációs deszkára, hogy később Debreczeny Csabával kiegészülve meghódítsák a nézőket.

A Beugró egyik nagy csodája az állandóság! Immáron egy évtizede négy színész négy székkel nézőcsúcsokat döntöget, és ez akkor is így van, ha évek óta kizárólag színházban láthatja azt a közönség; előadásaikra a hónapokkal korábban kelnek el a jegyek.

A jubileumi tévésorozat mindemellett tartogat meglepetéseket , még maguknak a résztvevőknek is, hiszen számos új helyzetgyakorlat szerepel a repertoárban. Improvizációs játék lévén a szabályok élesben, a nézők szeme láttára alakulnak ki, nem mindennapi hangulatot teremtve a kulisszákban. Ne feledjük, hogy a színészet idegrendszeri munka, s ez hatványozottan érvényes a rögtönzés esetén, hol egyetlen kimondatlan törvény működteti a folyamatokat: el kell fogadni azt, amiben éppen találjuk magunkat.

A Beugró történetében először naponta két előadást rögzített a stáb, ami komoly lelki-fizikai kihívást jelentett. Így aztán mindenki sajátos rituálékkal rukkolt elő felkészülés gyanánt; jótékony gerinctorna, kulináris csemegézés, nyálcsorgató alvás, vagy önfeledt katatónia jellemzi a társulatot a felvételek között, hogy aztán órákon át lepjék meg a közönséget végtelenül szórakoztató, de nem egyszer szívbemarkoló megoldásaikkal.

A Beugró sikere talán pont ebben rejlik, még a legabszurdabb helyzeteiben is magunkra ismerünk, esendő lényünk paródiáiban.

Linkek

Epizód

9. rész

Gyártási év

2017

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

0/10
Még nem érkezett szavazat.
Alice Csodaországban
Áldatlan állapotban
Agymanók
Az emlékmás (2012)
A galaxis őrzői 2.
Király nevében 1.
Men in black - Sötét zsaruk
Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő az árnyékból!
Oszd meg ezt a TV műsort: Beugró X

Facebook

Google+

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail