Menü betöltése...
»TV műsor»RTL+»Beugró X
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL+
?
2018. május 17.
csütörtök12:0013:00-ig

Beugró X

Szituációs szórakoztató játék (2017) (9. rész)

Újra itt a Beugró!

Jubileumi évaddal, Beugró X néven tér vissza a tévébe a rögtönzések díjnyertes klasszikusa.

Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző és a műsorvezető Novák Péter 10 éve lépett először a világot jelentő improvizációs deszkára, hogy később Debreczeny Csabával kiegészülve meghódítsák a nézőket.

A Beugró egyik nagy csodája az állandóság! Immáron egy évtizede négy színész négy székkel nézőcsúcsokat döntöget, és ez akkor is így van, ha évek óta kizárólag színházban láthatja azt a közönség; előadásaikra a hónapokkal korábban kelnek el a jegyek.

A jubileumi tévésorozat mindemellett tartogat meglepetéseket , még maguknak a résztvevőknek is, hiszen számos új helyzetgyakorlat szerepel a repertoárban. Improvizációs játék lévén a szabályok élesben, a nézők szeme láttára alakulnak ki, nem mindennapi hangulatot teremtve a kulisszákban. Ne feledjük, hogy a színészet idegrendszeri munka, s ez hatványozottan érvényes a rögtönzés esetén, hol egyetlen kimondatlan törvény működteti a folyamatokat: el kell fogadni azt, amiben éppen találjuk magunkat.

A Beugró történetében először naponta két előadást rögzített a stáb, ami komoly lelki-fizikai kihívást jelentett. Így aztán mindenki sajátos rituálékkal rukkolt elő felkészülés gyanánt; jótékony gerinctorna, kulináris csemegézés, nyálcsorgató alvás, vagy önfeledt katatónia jellemzi a társulatot a felvételek között, hogy aztán órákon át lepjék meg a közönséget végtelenül szórakoztató, de nem egyszer szívbemarkoló megoldásaikkal.

A Beugró sikere talán pont ebben rejlik, még a legabszurdabb helyzeteiben is magunkra ismerünk, esendő lényünk paródiáiban.

Linkek

Epizód

9. rész

Gyártási év

2017
Barbara Schaefer
Garda-tó
23% kedvezmény!2490 Ft helyett: 1917 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7
0/10
2 szavazat átlaga: 7
Hargittai István
Moszkvai séták a tudomány körül
23% kedvezmény!4200 Ft helyett: 3234 Ft
Török Eszter
100% egészség, 0% cukor! - Cukormentes és rostban gazdag ételek
23% kedvezmény!4800 Ft helyett: 3696 Ft
Annett Klingner
111 különleges hely - Róma
23% kedvezmény!3990 Ft helyett: 3072 Ft