Menü betöltése...
»TV műsor»RTL+»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL+
?
2018. június 13.
szerda23:3500:40-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2013) (116. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Carlos és Kristóf továbbra sem a legjobb barátok és Zsófi egyfolytában ki van téve a veszekedéseknek. Amikor Kristóf ismét provokálja Carlost, Carlos elmondja Kristófnak, hogy lefeküdt Zsófival. Kristóf viszont nem hisz neki. Zsófi megkönnyebbül és megígéri Kristófnak, hogy bármi van, ő innentől kezdve kiáll mellette. Carlosnak be kell látnia, hogy csökkentek az esélyei, hogy megszerezze Zsófit és a hajót magának. Viszont még nem hajlandó feladni a harcot.

Anikó depressziós, mert Marci a múlt héten visszautasította. Miután Dia miatt Anikó elveszít egy fontos ügyfelet, a lányok csúnyán összevesznek egymással. Dia erre azt állítja, hogy Anikó nem bírja elviselni a boldogságát Marcival, és ezért szekálja őt. Anikó kisírja magát Reginánál, aki azt tanácsolja, hogy ne legyen tekintettel Diára, hanem hallgasson a szívére. Amikor Anikó kikészülve hazamegy, váratlanul egy romantikus estét tölthet Marcival. Ismét megcsókolják egymást, de most Marci kezdeményezi a csókot. Anikó biztos benne, hogy Marcinak is vannak még érzései iránta, de mégsem mer újra összejönni vele.

Miután Zsófi végleg kiköltözik a lakóközösségből, Barbi ráveszi Joe-t, hogy átmenetileg adja ki a szobát Simrannak, egy régi barátjának. Simran még aznap bemutatkozik, és mivel jó benyomást kelt, azonnal be is költözhet. Rita, aki mérges a jövő heti kiköltözése miatt, azonnal összeveszik Simrannal. Amikor a helyzet kezd kezelhetetlenné válni, a lakók rászólnak Ritára, viszont számukra is kiderül, hogy Simran az ezoterikus beállítottságával egyáltalán nem illik a lakásba.

Linkek

Epizód

116. rész

Gyártási év

2013

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67

További időpontok

2018. október 16. kedd

?
20:55 - 22:15 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1375. rész)

?
23:30 - 00:35 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (205. rész)
2018. október 17. szerda

?
00:35 - 01:40 Éjjel-nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (206. rész)

?
13:10 - 14:30 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1375. rész)

?
15:00 - 16:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (206. rész)
Desszertek - Exkluzív Goodfood kollekció - DVD melléklettel23% kedvezmény!1990 Ft helyett: 1532 Ft
Bud Spencer
Eszem, tehát vagyok
23% kedvezmény!3990 Ft helyett: 3072 Ft
Milánó23% kedvezmény!1990 Ft helyett: 1532 Ft