Menü betöltése...
»TV műsor»RTL+»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL+
?
2018. október 12.
péntek15:0016:00-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2013) (203. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Fanni Rita jelenlétében reggel feltűnően erősen sminkeli ki magát. Rita szerint belezúgott Marciba, de ezt Fanni tagadja. Amikor Fanni és Dénes megérkeznek az ügynökségbe, ott Anikó és Marci között már meglehetősen feszült a levegő. Marci szerint Anikó túl sokat dolgozik, Anikó viszont egyre idegesebb a fiútól. Amikor Anikó modellt keresve benéz Déneshez a fitneszstúdióba, Dénes megszerzi neki a tökéletes modellt, Emesét. Anikó örül Dénes segítségének, boldogan állít be Emesével az ügynökségbe. Amikor Marci rájön, hogy Anikó Dénesnek köszönheti a modellt, megint féltékeny lesz, mire Anikó dühödten elmegy egy újabb castingra. Fanni és Marci kettesben maradnak, és egy intim pillanatban Fanni hirtelen megcsókolja Marcit. Nagyon összezavarodnak, Fanni fejvesztve elmenekül.

Már reggel feszült a hangulat Alexa és Gábor között, mivel Gábor azt állítja, hogy Ádám illegális úton szerzi a pénzét. Ezt be is akarja bizonyítani Alexának. Este bizonyítékot keres Ádám és Dongó kétes ügyleteire, de Dongó rajtakapja. Amikor később a vendégek között verekedés kezdődik, a többiek tétlenül nézik - Dongó utasítására -, így Gábort kis híján megverik. Dongó tudtára adja, hogy veszélyes játékot űz, ha továbbra is kémkedik utánuk.

Hannát egyre jobban idegesíti Bori, aki rendre a szeme láttára flörtöl Áronnal. Bori azonban szeretné tisztázni a dolgokat Hannával, és megesküsznek, hogy legjobb barátnők maradnak. Egy elszólásból kiderül, hogy Bori csak el akarja altatni Hanna éberségét, hogy ő legyen a főszereplő Áronnál. Este Hanna fültanúja lesz Bori és Áron beszélgetésének, melynek során Bori Hannát próbálja befeketíteni. Hanna kérdőre vonja, ezen összevesznek. Karesz elárulja Áronnak, hogy Bori hónapokon keresztül csalta, erre Áron zavarodottságában lelép. Bori később újra elmegy Hannához, hogy véget vessen a barátságuknak. Nem titkolja, mennyire utálja Hannát, végül is ő tehet róla, hogy Áron mindenről tudomást szerzett, és szakított vele.

További időpontok

2019. június 20. csütörtök

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1540. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1541. rész)
2019. június 21. péntek

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1541. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1542. rész)
2019. június 22. szombat

?
17:30 - 18:40 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1538. rész)

Linkek

Epizód

203. rész

Gyártási év

2013

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67
Bojti Anna
Éjszaka az állatkertben
23% kedvezmény!3990 Ft helyett: 3072 Ft
Bánfi Ibolya
E-mentes szakácskönyv - Ünnepi ételek - nem csak ünnepekre
23% kedvezmény!3850 Ft helyett: 2964 Ft
David Perlmutter
Agyépítők - Hogyan gyógyítja és védi agyunkat az egészséges bélflóra - egy életen át
23% kedvezmény!3800 Ft helyett: 2926 Ft