Menü betöltése...
»TV műsor»RTL+»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL+
?
2018. november 17.
szombat18:0019:05-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2013) (224. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Az előző napi veszekedést követően Hanna attól tart, hogy Áron szakítani akar vele, ezért hívja el a garázsba, ahol a haverjaival buliznak. Áron haverjai és Bori, aki újra felbukkan, ellenségesek Hannával, Hanna úgy érzi magát, mint egy hívatlan vendég főleg amikor Bori úgy viselkedik Áronnal és a haverjaival, mint a régi szép időkben. Amikor Bori és Áron haverjai egyik beszólást eresztik meg a másik után Hannával szemben, Áron megelégeli a dolgot. Látványosan megvédi Hannát, és vele együtt otthagyja a garázst. Este megvallja Hannának az érzéseit, és Hanna megint a mennyben érzi magát.

Lali reggel észreveszi, hogy eltűnt a tigrises alsógatyája és a trombitája, amit Lajcsi dedikált. A lakótársaira gyanakszik, akik tagadják, hogy közük lenne az esethez. Lali az ajtó előtt talál egy neki szóló DVD-t, amikor megnézik, elképedve állapítják meg, hogy valaki éjjel felvette az alvó Lalit. Egyre valószínűbb hogy egy őrült rajongó szórakozik Lalival.

Dávid egy fedett strandpartit rendez a hajón, aminek a fénypontjaként meghívja Viktóriát, a masszőrnőt, hogy ezzel is kedveskedjen a vendégeknek. Viktóriáról kiderül, hogy gyönyörű, és úgy tűnik, neki is bejön Dávid, Dávid pedig teljesen beleesik. Amikor Kristóf, aki nem bírja elviselni, hogy Dávidnak nagyobb sikere van Viktóriánál, mint neki, véletlenül Viktóriára önti az italát, Viktória Anikó ruhájába öltözik át, ami alkalmat ad Dávidnak hogy kettesben maradhasson a lánnyal. Dávid bókol Viktóriának, amit az örömmel fogad, amikor azonban még közelebb kerülnek egymáshoz, Viktória bevallja, hogy terhes.

További időpontok

2019. május 21. kedd

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1519. rész)
2019. május 22. szerda

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1519. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1520. rész)
2019. május 23. csütörtök

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1520. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1521. rész)

Linkek

Epizód

224. rész

Gyártási év

2013

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67
Dale Pinnock
Gyógyító konyha 2. - Egészséges mindennapok
23% kedvezmény!5990 Ft helyett: 4612 Ft
Bulgária - Barangoló23% kedvezmény!2290 Ft helyett: 1763 Ft
Soros Tivadar
Túlélni - Nácivilág Magyarországon - Szibériai Robinsonok
23% kedvezmény!3800 Ft helyett: 2926 Ft