Menü betöltése...
»TV műsor»RTL+»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL+
?
2019. január 11.
péntek23:0000:00-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2013) (268. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Reggel Barbi még mindig beteg, és szeretné, ha Joe elkísérné az orvoshoz, de Joe-nak dolgoznia kell. Barbi ismét elhanyagolva érzi magát, és megosztja az érzéseit Ildikóval, aki azt tanácsolja, hogy keményebbnek kell lennie Joe-val. Amikor Barbi felhívja Joe-t a munkahelyén, és mérgesen követeli, hogy törődjön vele, Joe veszélyezteti az állását, mert kiveszi a nap hátralévő részét. Ahogy hazaér, az a látvány fogadja, ahogy Barbi boldogan pezsgőzik Ildikóval. Joe úgy érzi, átverték, és elmegy otthonról. A lakóhajón, Regina arra biztatja, hogy őszintén beszélje át a kapcsolatukat Barbival, és mondja el neki, hogy tönkretesz mindent a viselkedésével.

Dénes reggel elindul a bőröndjével, hogy véghezvigye az elhatározását és fitnesz stúdiót nyisson Miamiban, Ritával hidegen búcsúznak egymástól, Rita nem tudja megérteni, hogy Dénes a sorsára hagyja a drogos húgát. Dénes elmegy Anikóhoz az ügynökségre elbúcsúzni, érezhető, hogy még mindig nem közömbös a lány iránt. Anikó Dénestől újabb részleteket tud meg Fanni drogos históriájáról, és úgy érzi, ideje utána néznie, mi van Marcival, talán éppen ezzel van összefüggésben, hogy Marci napok óta nem mutatkozik az ügynökségen. Anikó az albérletben talál rá a depressziós Marcira, és felajánlja neki baráti támogatását, de Marci reménykedni kezd, és amikor Anikó határozottan közli vele, hogy köztük már többet nem lehet semmi, elküldi a lányt.

Amikor Kristóf reggel munka után haza ér, és rajtakapja Dorinát, ahogy valaki mással szórakozott, mérgesen leszidja. Anikó közben úgy gondolja, hogy Kristóf és Dorina nagyon jól illenek egymáshoz – mivel mindketten képtelenek hagyományos párkapcsolatban élni. Dorina rájön, hogy vannak érzései Kristóf iránt, és újra elkezd közeledni hozzá. Amikor Kristóf közben beszól neki, Dorinának elege lesz, és megsérti. Kristóf erre agresszívan reagál, és Dávidnak vissza kell tartania, nehogy megüsse. Dorina képtelen neki megbocsátani a viselkedését, és elköltözik a hajóról.

További időpontok

2019. január 23. szerda

?
13:20 - 14:40 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1434. rész)

?
15:00 - 16:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (276. rész)

?
21:10 - 22:25 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1435. rész)

?
23:05 - 00:05 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (277. rész)
2019. január 24. csütörtök

?
13:20 - 14:40 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1435. rész)

Linkek

Epizód

268. rész

Gyártási év

2013

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67
Szabó Jucus
5 hozzávalós vacsorák
23% kedvezmény!2490 Ft helyett: 1917 Ft
London - Rendhagyó útikalauz gyerekeknek23% kedvezmény!2800 Ft helyett: 2156 Ft
Bernáth József
Legyél te is a konyhád mestere
23% kedvezmény!4990 Ft helyett: 3842 Ft