Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?
2019. április 16.
kedd21:3022:45-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2019) (1494. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Joe boldog a megvalósulni látszó motoros műhely álma miatt és nem is sejti, hogy Dávid emiatt lemondott a tervéről, hogy közös vállalkozásba fogjon Joe-val. Niki rájön, hogy Dávid mennyire szenved emiatt és végül kénytelen beavatni Joe-t Dávid titkos tervébe. Joe nem érti, hogy Dávid miért nem mesélt neki a terveiről és azonnal szembesíti is őt ezzel. Dávid úgy tesz, mintha a terve csak egy kósza ötlet lett volna. Joe ne is foglalkozzon, azzal. úgysem lesz semmi belőle.

Miután reggel a babakocsiban fekvő Tedit majdnem elsodorta egy autó, Lili pánikolni kezd, hogy Tedinek baja eshet. Karesz kénytelen elkísérni a teljesen kiborult Lilit, amikor az találkozik az édesanyjával és a nagymamájával azért, hogy Lili egyáltalán hajlandó legyen elhagyni a lakóhajót a kicsivel. A nagymamája elülteti a bogarat Lili fülében, hogy kereszteltesse meg Tedit. Lili beleszeret az ötletbe és dühös lesz, amikor Karesz és a többiek a lakóhajón nem veszik komolyan az ötletét.

Miután Tamás reggel halálra idegesíti Diát és Vityát a takarítási mániájával és ráadásul még a fiú vízipipáját is összetöri, óriási veszekedés alakul ki közöttük. Vitya ezt már nem bírja tovább elviselni. Összepakolja a cuccait és elköltözik Tamástól, Dia pedig szolidaritásból követi. Dia megpróbálja felvidítani az elkenődött fiút, és közös meglepetés tetkót tesznek fel maguknak egy automatából. Vitya ezután egy üresen álló épületben zajló illegális éjjeli bulival tereli el a figyelmét a lakásproblémáiról. Amikor az épület egyik nyugodt sarkába félrevonul Diával egy gyors menetre, hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, hogy még ma beköltözik oda.

További időpontok

2019. április 26. péntek

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1502. rész)
2019. április 27. szombat

?
14:10 - 15:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1498. rész)

?
15:20 - 16:30 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1499. rész)

?
16:30 - 17:40 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1500. rész)

?
17:40 - 18:50 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1501. rész)

Linkek

Epizód

1494. rész

Gyártási év

2019

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67

Előző műsor

20:25 Showder Klub
»
21:30
»

Következő műsor

22:45 Showder Klub - Best of: Felméri Péter 2.
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Lee Child
Múlt idő
23% kedvezmény!3690 Ft helyett: 2841 Ft
Mezei Elmira
Autoimmun szakácskönyv 2. - Újítsd meg az egészségedet!
23% kedvezmény!3990 Ft helyett: 3072 Ft
Tóthné Libor Mária
Limara Péksége - Házi Pékek Alapkönyve
23% kedvezmény!5500 Ft helyett: 4235 Ft