Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?
2019. május 18.
szombat17:3018:40-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2019) (1513. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Joe és Dávid idegesek lesz, amikor rájönnek, hogy már nyakukon a fitnesztermük megnyitója. Lexy azt javasolja, nagyobb reklámot lehetne csinálni, ha rendeznének egy hip-hop táncversenyt, hiszen az látványos, felér egy edzéssel. Joe-nak és Dávidnak bejön az ötlet, viszont nem sokkal ezután Lexy ráhajt Dávidra, majd Joe-ra is, amin Joe kiakad, és kirúgja Lexyt. Dávid persze kiakad, ám az apja meggyőzi, hogy ketten is meg tudják valósítani a projektet.

Milán elhatározza, hogy többet fog tanulni a taxis vizsgára, de először még segítenie kell Karesznek átvinni Barna kocsmájából ásványvizeket, és üdítőket Joe-ék edzőtermébe. A kocsmában azonban Milán ügyetlenségének köszönhetően, beragadnak a raktárba. Ebben a feszült helyzetben Milán bevallja a barátjának, hogy retteg a vizsgától, és nagyon fél, hogy nem lesz meg a taxis engedélye. Karesz haladéktalanul nekilát a barátjával gyakorolni, és a hatodik üveg sör után sikerül is Milánnak minden kérdésre hibátlanul válaszolnia, de mégsem elégedett a teljesítményével, mivel a sörnek tulajdonítja a sikert. Végre előkerül Barna is, aki kiszabadítja a fiúkat, és felvilágosítja Milánt, hogy amit megivott, az alkoholmentes sör volt. Milán jócskán megkönnyebbül, és ismét bizakodva néz szembe a taxis vizsga kihívásaival.

André meglepődik, hogy az eddig kislányos Orsiból, mennyire szexis, és öntudatos nő lett, így ráhajt. Amikor azonban a lány hűvösen lekoptatja, ez csak még jobban feltüzeli. Orsi elégedetten rádöbben, hogy minél hidegebben viselkedik Andréval, annál nagyobb hatalma van felette. André újra bepróbálkozik nála, és felajánl egy masszázst a lánynak. Amikor Orsi ezt hagyja, André azt hiszi, sikerült az ujjai köré csavarnia a lányt. Orsi azonban magabiztosan otthagyja.

További időpontok

2019. május 26. vasárnap

?
18:40 - 19:50 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1521. rész)

?
19:50 - 21:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1522. rész)
2019. május 27. hétfő

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1522. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1523. rész)
2019. május 28. kedd

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1523. rész)

Linkek

Epizód

1513. rész

Gyártási év

2019
Kath Stathers
Bakancslista - Vad tájakon
23% kedvezmény!7490 Ft helyett: 5767 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
David Attenborough
Egy ifjú természettudós történetei - Állatkerti gyűjtőutak
23% kedvezmény!4950 Ft helyett: 3812 Ft
Jamie Oliver
Jamie 15 perces kaják
23% kedvezmény!6990 Ft helyett: 5382 Ft
Török Eszter
Viszlát, cukor és fehér liszt!
23% kedvezmény!3990 Ft helyett: 3072 Ft