Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?
2019. június 12.
szerda21:3022:45-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2019) (1535. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Laura végre újra tud egy kicsit mosolyogni, amikor azonban Matyi fényképeket válogat egy castinghoz, akkor Laura meglátja Evelin portfólióját és egyből nyomorultul érzi magát. Matyi viszont felvidítja, eldobja Evelin fényképeit és azt javasolja Laurának, hogy tegye oda magát Laura a castingon. Az ügyfél azonban eleinte nincs elájulva Laurától. Kicsit később viszont a többi modellel sem elégedett és Matyi megkéri, hogy adjon egy esélyt Laurának. Az ügyfél ekkor már tényleg le van nyűgözve Laurától, amikor azonban a lány megkapja a munkát, a többi modell utálkozik, hogy csak azért övé a munka, mert lefekszik a fotóssal.

Bence reggel a bulizás után Diáéknál ébred, már épp indulni akar Bajára, de végül Dia rábeszéli, hogy töltsön el Dia barátaival együtt még egy napot Budapesten. Bence ebbe belemegy. Dia és a haverjai a törzshelyükön kezdik a napot, ahol Bence egyre közelebb kerül Diához, amit Vitya, Lutz és Zita sem néz jó szemmel. Miután Vityáék kihívták Bencét egy csocsómérkőzésre az utcán sétálva találnak egy menő sportkocsit, amiben benne találják a kulcsot. Beszállnak az autóba és a legnagyobb örömükre végig zúznak a városon. Később majdnem bajba kerülnek, mert rendőrök akarják igazoltatni Bencét, mint sofőrt, de a srácok a kocsit otthagyva elszaladnak, és a rendőrök nem érik utol őket.

Evelin és Dávid Laura kiköltözése után izgatottan szexeltek volna végre egymással, ám mindig közbejön valami. Elmennek virágot vásárolni, ahol Evelin bevallja, hogy mindig is szeretett volna nyilvános helyen szexelni és lefekszik Dáviddal. A szex után azonban mikor szeretnének haza menni, rájönnek, hogy bezárták őket. Evelin azt akarja, hogy a barátaik szabadítsák ki őket, ám ekkor még a riasztó is megszólal.

További időpontok

2019. szeptember 19. csütörtök

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (153. rész)

?
19:00 - 20:15 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1606. rész)

?
23:30 - 00:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1606. rész)
2019. szeptember 20. péntek

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (154. rész)

?
19:00 - 20:15 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1607. rész)

Linkek

Epizód

1535. rész

Gyártási év

2019

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67
Ruediger Dahlke
Vegán ketogén diéta
23% kedvezmény!3690 Ft helyett: 2841 Ft
Michelle Obama
Így lettem
23% kedvezmény!4900 Ft helyett: 3773 Ft
Kovács István
Magyar emlékek Lengyelországban
23% kedvezmény!4990 Ft helyett: 3842 Ft