Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?
2019. június 14.
péntek21:3022:45-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2019) (1537. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Flóra reggel rosszul van, annyira ideges, mivel Tamás ma fog visszajönni és reméli, hogy őt fogja választani. Miközben Flóra a munkahelyén szenved, Tamás egy sóvárgó és semmit sem sejtő Szofihoz érkezik haza, aki rögtön észreveszi, hogy valami nem stimmel. Ám Tamás egy kifogással elmenekül a helyzetből és Joe-tól kér tanácsot. Tamás elmondja Joe-nak, hogy még mindig két nő között áll. Joe azt tanácsolja neki, hogy ne tegye kockára a házasságát. Tamás töprengve tér haza, ahol Szofi ismét lerohanja őt, mivel most már biztosan érzi, hogy valami nem stimmel. Szofi könnyek között elmondja Tamásnak, hogy igazából eldöntötte, hogy gyereket akar. A lerohant Tamás most már biztos benne, hogy mindenképpen meg akarja menteni a házasságát

A szerelmes Evelin reggel fülbevalót kap Dávidtól ajándékba, ami ugyan nem az ő stílusa, de nagyon örül neki. Azért, hogy a téves választása miatt letört Dávidot felvidítsa, Evelin elcsábítja a fiút. Közben Laura véletlenül megtalálja a fülbevalót és féltékenységi rohamában elrakja azt. Amikor Evelin nem találja a fülbevalóit és megtudja, hogy Laura járt a lakásban, rögtön dühösen elindul hozzá. A vita a két nő között elszabadul, amikor Laura lehúzza a vécén Evelin fülbevalóját. Evelin erre dühösen megpofozza Laurát, amitől ő maga is nagyon ledöbben.

Karesz reggel nagyon aggódik, mivel Bella már napok óta nem jelentkezett nála. Amikor Karesz végül rátalál, ledöbben, mivel a lány láthatóan teljesen jól van és a barátaival lóg. A rapper lány nem érez bűntudatot. Éppen ellenkezőleg: annyira nevetségessé teszi Kareszt a barátai előtt, hogy Karesz dühösen elrohan. Amikor Bella később magától értetődően megjelenik a lakóhajón, hogy további számokat vegyen fel Karesszel, egy hatalmas vita bontakozik ki! Karesz azt akarja, hogy Rapper lány vegye komolyan a közös munkát és ne bánjon úgy vele, mint egy idiótával!

További időpontok

2019. június 24. hétfő

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1542. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1543. rész)
2019. június 25. kedd

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1543. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1544. rész)
2019. június 26. szerda

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1544. rész)

Linkek

Epizód

1537. rész

Gyártási év

2019

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67

Előző műsor

20:25 Showder Klub
»
21:30
»

Következő műsor

22:45 Showder Klub - Best of: Dombóvári István 1.
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Amy Ramos
A teljes ketogén diéta kezdőknek
23% kedvezmény!3999 Ft helyett: 3079 Ft
Prága - Marco Polo23% kedvezmény!2490 Ft helyett: 1917 Ft
Bence Balázs
A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia
23% kedvezmény!7400 Ft helyett: 5698 Ft