Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?
2019. június 15.
szombat17:3018:40-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2019) (1533. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

A kórházban Laura reggel kétségbeesetten próbál bocsánatot kérni Evelintől amiatt, mert véletlenül lelökte a lépcsőn, és tisztázni akarja, hogy ez csak egy baleset volt. Evelin azonban nem hisz neki, Dávid pedig dühösen felszólítja, hogy hagyja el az albérletet. Laura azonban ragaszkodik ahhoz, hogy ő ártatlan, és nem akarja hagyni, hogy elüldözzék az otthonából. Később Laura a barátait győzködi, hogy adjanak neki még egy esélyt, de megdöbbenésére az albérlet úgy dönt, ki kell költöznie.

Tamást a reggel egy wellness szállóban éri, ahova Tamarát is oda hívja. Tamara azonban zavarban van, nem érti miért őt hívta, mire Tamás őszintén elmondja, hogy a jelenlegi helyzetét egyedül Tamara érti, és ő az, aki figyel rá. Tamarának jól esik a dolog, de nem tartja magát a legjobb megoldásnak a lelkizéshez, de abba belemegy, hogy egy kalandos nap erejéig megpróbálja elterelni Tamás figyelmét a rá váró kellemetlen döntésről. Megígérteti Tamással, hogy a nap végén hazamegy, ám végül a srác még úgy dönt, hogy marad még pár napot.

Mikor reggel Bella szól Karesznek, hogy dolgozzanak tovább a közös rap dalukon, Karesz fájó szívvel nemet kell mondjon neki. Karesz ugyanis megígérte Mesinek, hogy pihentetni fogja a rap dolgot. Bella Karesz szemére veti, hogy nem gondolta volna róla, hogy ekkora papucs, aki csak úgy feladja az álmát, mert a barátnője azt mondja. Karesz emiatt később Mesivel is összeveszik, aki nem akarja őt támogatni álma megvalósításában. Sokat beszélgetnek, és Karesz rájön, hogy Mesi attól fél, hogy Karesz megint ugyanaz a kaotikus srác lesz, aki korábban volt. Karesz megígéri, hogy számára továbbra is a legfontosabb a közös jövője Mesivel.

További időpontok

2019. június 24. hétfő

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1542. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1543. rész)
2019. június 25. kedd

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1543. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1544. rész)
2019. június 26. szerda

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1544. rész)

Linkek

Epizód

1533. rész

Gyártási év

2019

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Dhan Tamang
Latte art - Kávédíszítés nem csak baristáknak
23% kedvezmény!3500 Ft helyett: 2695 Ft
Lázár Imre
Egyiptomi kolostorok
23% kedvezmény!5200 Ft helyett: 4004 Ft
Rupi Kaur
Tej és méz
23% kedvezmény!2899 Ft helyett: 2232 Ft