Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?
2019. június 15.
szombat18:4019:50-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2019) (1534. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Laura számára reggel fájdalmas a felismerés, hogy se otthona, se barátai, sőt még ruhája sincs, mivel mindenét az albérletben hagyta. Mivel nem akar meghunyászkodni az egykori lakótársai előtt, Matyi felajánlja, hogy menjenek el bevásárolni. Laura kivirul Matyi oldalán, el sem hiszi, hogy ilyen szerencsés, mikor Matyi még ki is fizet mindent. Nem sokkal később a fitnesz-teremben Niki felbukkanása emlékezteti Laurát a történtekre, hogy ki lett dobva az albérletéből. Niki megjegyzi, hogy nem hiszi, hogy Matyi ellenszolgáltatást nem várva gondoskodna Lauráról.

Bence reggel összeveszik Bagollyal, mert a lány csak a zenei karrierjével törődik. Ezért kitalálja, hogy elmegy inkább meglátogatni az öcsét, bemegy a tetkószalonba szabadságot és fizetési előleget kérni a főnökétől. De Krisztián is beszól neki, és szabadságot ugyan ad, de pénzt végül nem kér tőle Bence, inkább Rolandhoz megy be panaszkodni és kölcsönért a bárba. Összefut Diával és a haverjaival, akik elcsábítják Bencét egy kis lógásra, amibe a fiú örömmel belemegy.

Szofi ledöbben, amikor reggel Tivadar arra kéri, játssza el, hogy ő a jegyese. A nagymamája a városba érkezik, és ő még nem tudja, hogy Tivadar meleg. Szofi először nem hajlandó, mert szerinte nem helyes, hogy Tivadar hazudik a családjának. Ám amikor megismeri Gizellát, gyorsan rájön, hogy ez a nő hihetetlenül megfélemlítő jelenség. Megszánja Tivadart, és segít neki, kiadja magát a menyasszonyának. Amikor később Gizella kötözködni kezd, és betámadja a fodrászatot, valamint Szofit, Tivadar az, aki nem bírja tovább. Hirtelen felindulásból coming outol.

További időpontok

2019. június 19. szerda

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1539. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1540. rész)
2019. június 20. csütörtök

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1540. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1541. rész)
2019. június 21. péntek

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1541. rész)

Linkek

Epizód

1534. rész

Gyártási év

2019

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67

Előző műsor

17:30 Éjjel-Nappal Budapest
»
18:40
»

Következő műsor

19:50 Éjjel-Nappal Budapest
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Dhan Tamang
Latte art - Kávédíszítés nem csak baristáknak
23% kedvezmény!3500 Ft helyett: 2695 Ft
Ruediger Dahlke
Vegán ketogén diéta
23% kedvezmény!3690 Ft helyett: 2841 Ft
Lantos Mihály
Tanítsd meg tanulni! - A Lépéselőny tanulási stratégia szülőknek
23% kedvezmény!2300 Ft helyett: 1771 Ft