Menü betöltése...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2018) (1207. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Milán hiába örül, hogy a pénteki kihívást ő nyerte, Ayse megint felülteti. Mikor a frusztrált Milán később meglátja Ayse-t, ahogy teljesen megváltozott külsővel egy döneres étteremben dolgozik, elfogja a kíváncsiság. A lány pánikszerűen próbálja lerázni az udvarlóját, és nagyon úgy fest, hogy teljesen a szigorú apja uralma alatt áll. Megígéri Milánnak, hogy később mindent megmagyaráz, de megint felülteti. De aztán Milánnak mégis szerencséje van, és meglátja, ahogy Ayse titokban buli királynővé alakul. Az újonnan szerzett tudásával megzsarolja a lányt.

Szofi le van törve, és fogalma sincs, hogy fogja törleszteni az adósságát. Kedvetlenül elkezd munkát keresni, és bejelentkezik a konkurens fodrászatba. De aztán reménykedni kezd, és úgy dönt, hogy ad egy esélyt az üzletnek. Sajnos hamar rájön, hogy unatkozik. Bár a kollégái és a főnöke kedvesek, mégis úgy veszi, hogy nem veszik komolyan. De azért tovább akar próbálkozni. Tamás nagyon büszke a barátnőjére. Később találkozik Tivadarral is. Mivel egyikük sem képes kibújni a bőréből, Szofi nagyon szomorú lesz, amiért elveszítette a barátját.

Karola aggasztó hívást kap Krisztiántól, aki összehívja a csapatot. Éjszaka leitta magát, és fogadott az egyik konkurensével, ezért most a két tetováló csapatnak ki kell állnia egymás ellen egy kalandpályán. Az emberek eleinte vonakodnak, de aztán hamar felülkerekedik bennük a büszkeség. Eleinte Karola csapata nem teljesít valami jól, és mindenki egyedül küzd. De mikor már fáradtak, és fel akarják adni, Karola ráveszi őket, hogy folytassák. Együtt!

Linkek

Epizód

1207. rész

Gyártási év

2018

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,33
0/10
3 szavazat átlaga: 4,33

Előző műsor

12:35 Csajos hármas: Tripla randi
»
13:10
»

Következő műsor

14:20 A Fal

További időpontok

2018. február 22. csütörtök

?
21:35 - 22:55 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1215. rész)

?
22:05 - 23:05 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (38. rész)
2018. február 23. péntek

?
13:45 - 14:55 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1215. rész)

?
15:00 - 16:00 Éjjel-nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (38. rész)

?
21:35 - 22:50 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1216. rész)
Még több időpont az Éjjel-Nappal Budapest adatlapján!
Fulladás
Wasabi - Mar, mint a mustár
Végső állomás 2.
Az igazi kaland
Mission: Impossible - Titkos nemzet
Vitathatatlan 2.
Drágám, add az életed! (2016)
Őrült szív