Menü betöltése...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2018) (1208. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Orsi reggel ellenáll a kísértésnek, hogy megint Marcival lógjon, azonban egyre nagyobb hatást tesz rá a fiú vicces és laza stílusa. Amikor később az egész banda találkozik, hogy együtt lógjanak, Zita megpendíti Orsinak, mi van közte és Marci között? Orsi határozottan tagadja, hogy érdekelné Marci. Később azonban meg kell állapítania, féltékenység ébredt benne, amikor Ivett ráhajt a fiúra. Sikerül elválasztania Marcit Ivettől és kettesben töltenek némi időt, amikor közelebb kerülnek egymáshoz, és Marci megcsókolja Orsit. Ő azonban visszautasítja és a fiú legnagyobb bosszúságára a „barát zónába“ száműzi.

Szofi reggel elhatározza - részben Teó hatására - hogy nem fog többet kulimunkát végezni a fodrászatban. A főnök végre meg is engedi, hogy a vendégekkel foglalkozzon, de még így is alá kell rendelnie magát és emiatt végül kenyértörésre kerül a sor közte és a főnöke, János között. Ő és Szofi is rádöbbennek, hogy ennek így nincs értelme és Szofi felmond. Rosszkedvében még Tamással is összezörren és a kijelentéseivel nagyon megbántja a fiút. Szofi szomorúan felkeresi Tivadart, és ki akar békülni vele, Tivadar azonban nem képes túllépni a sérelmein.

Milán meg van győződve arról, hogy jól fog sikerülni a randi, amit úgy zsarolt ki Ayséből. Ayse - úgy tűnik - lazán áll a dologhoz, ami meg is erősíti Milánt ebben a hitében. Később azonban kiderül, hogy Ayse csak jó pofát vágott az ügyhöz azért, hogy egy egyszerű trükk segítségével lenyúlja Milántól a zsaroló fotókat és videót – valamint a fiú nadrágját és cipőjével. Milán megtörten és félmeztelenül tér vissza a lakóhajóra.

Linkek

Epizód

1208. rész

Gyártási év

2018

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,33
0/10
3 szavazat átlaga: 4,33

Előző műsor

20:25 Barátok közt
»
21:05
»

Következő műsor

22:20 Halálos fegyver: Az őrült gringó

További időpontok

2018. február 22. csütörtök

?
21:35 - 22:55 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1215. rész)

?
22:05 - 23:05 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (38. rész)
2018. február 23. péntek

?
13:45 - 14:55 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1215. rész)

?
15:00 - 16:00 Éjjel-nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (38. rész)

?
21:35 - 22:50 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1216. rész)
Még több időpont az Éjjel-Nappal Budapest adatlapján!
Fulladás
Wasabi - Mar, mint a mustár
Végső állomás 2.
Az igazi kaland
Mission: Impossible - Titkos nemzet
Vitathatatlan 2.
Drágám, add az életed! (2016)
Őrült szív