Menü betöltése...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?
2018. április 17.
kedd12:2513:45-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2018) (1248. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Anna még mindig csalódott Roland korábbi kijelentése miatt, és össze is veszik Rolanddal. Később Anna bevallja Lilinek, hogy úgy érzi, Roland úgy bánik vele, mintha egy kisgyerek lenne, de azt tagadja, hogy szerelmes lenne belé. Este Anna a klubban túllő a célon, Roland még épp időben érkezik ahhoz hogy, megmentse a lányt két erőszakos alaktól. Csak miután Roland beállítja Annát a Bécy házban a hideg zuhany alá, eszmél rá a lány, hogy egyszerűen képtelen kiverni Rolandot a fejéből.

Joe mániákusan végigdolgozta az éjszakát, hogy kiverje Tamarát a fejéből. Annyira kimerül, hogy egy kicsit megszédül, a lakótársai rögtön aggódni kezdenek érte. Joe rájön, hogy nem akar haragban elválni Tamarától, és ezért elmegy hozzá a fodrászatba. Teó megzavarja a kibékülésüket, amin Joe ismét kiborul, és ezzel magára vonja Tamara haragját. Joe elhatározza, hogy néhány napra lelép Budapestről. Tamara is maga alatt van, de amikor Teó egy kedves gesztussal felvidítja, egyértelművé válik számára, hogy jó döntést hozott Teóval kapcsolatban. Mindeközben Joe szomorúan elhagyja a várost.

Milán és Ayse ismét kétségbe esnek, amikor felbukkannak Ayse testvérei Milán szüleinek a házánál. Milán apjának sikerül Ayse testvéreit elzavarnia, ám nem sokkal később a fiúk ismét visszatérnek Ayse szüleivel. Amikor a két csalás egy asztal körül ül, Milán ismét reménykedni kezd abban, hogy Nihat megértő lesz vele, ám csalódnia kell: mivel Milán nem török származású, nem támogatja a kapcsolatukat. Nihat hazaviszi magával Aysét. Milán elhatározza, hogy Ayse kedvéért törökké válik. Ayse is teljesen ledöbben, amikor az apja közli vele, hogy egy évre Törökországba küldi.

Linkek

Epizód

1248. rész

Gyártási év

2018

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,33
0/10
3 szavazat átlaga: 4,33

Előző műsor

10:25 Top Shop
»
12:25
»

Következő műsor

13:45 a Konyhafőnök

További időpontok

2018. április 23. hétfő

?
00:40 - 01:35 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (73. rész)

?
01:35 - 02:30 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (74. rész)

?
12:30 - 13:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1252. rész)

?
15:00 - 16:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (79. rész)

?
21:35 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1253. rész)
Még több időpont az Éjjel-Nappal Budapest adatlapján!
Beépített szépség
Alkonyat - Hajnalhasadás 1. rész
Nicsak, ki beszél még!
Alien: Covenant
Ház a tónál
Szemfényvesztők 2.
Focus: A látszat csal
A sebezhetetlen
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Google+

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail