Menü betöltése...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?
2018. április 17.
kedd21:4522:55-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2018) (1249. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Lali kellemesen meglepődik, amikor váratlanul betoppan Joe, de egyben furcsának is találja Joe viselkedését. Amikor Joe hamarosan egy megbeszélésre siet, de nem akarja elárulni, hogy kivel, Lali gyanakvása végképp felerősödik. Követni kezdi Joe-t, aki egy ismeretlen nővel találkozik. Lali lebukik Joe előtt, aki megharagszik rá, amiatt, hogy szaglászik utána. Ezek után Joe fájó szívvel ugyan, de bejelenti lakótársainak a döntését: eladja a lakást és vidékre költözik, hogy ott új életet kezdjen. Mindenki ledöbben, Lali teljesen összeomlik, és képtelen elfogadni a helyzetet.

A kezdeti szerelmes időszak után Tamara rájön, hogy Teónak jócskán akadnak hibái, amelyek igencsak zavarják őt. Ám nem hozza ezt szóba, nehogy veszekedés legyen belőle. Közben Teó is kénytelen belátni, hogy Tamarának is vannak zavaró tulajdonságai. Végül mégis lezajlik köztük az első veszekedés, Tamara sértetten elmenekül. Amikor azonban Teó megteszi az első lépést a békülés felé, Tamara is észre tér. Elhatározzák, hogy szerelmük érdekében megpróbálnak kompromisszumot kötni egymással.

Roland piszkálni kezdi, Lilit a jó étvágya miatt, azzal szekálja a lányt, hogy ha az egész terhessége alatt ennyit zabál majd, akkor baromira el fog hízni! Ezért Lili úgy dönt, megelőzésképpen formában tartja magát, és sportolni megy Danival. Ott azonban félreérti a fiú egyik kedvesnek szánt megjegyzését a pocakjával kapcsolatban. Mivel Lili mindenképpen vissza akarja szerezni Danit, úgy dönt, hogy terhessége ellenére fogyókúrázni fog.

Linkek

Epizód

1249. rész

Gyártási év

2018

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,33
0/10
3 szavazat átlaga: 4,33

Előző műsor

21:05 Barátok közt
»
21:45
»

Következő műsor

22:55 Házon kívül

További időpontok

2018. április 23. hétfő

?
00:40 - 01:35 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (73. rész)

?
01:35 - 02:30 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (74. rész)

?
12:30 - 13:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1252. rész)

?
15:00 - 16:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (79. rész)

?
21:35 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1253. rész)
Még több időpont az Éjjel-Nappal Budapest adatlapján!
Utazók
Beépített szépség
Alkonyat - Hajnalhasadás 1. rész
Nicsak, ki beszél még!
Alien: Covenant
Ház a tónál
Szemfényvesztők 2.
Focus: A látszat csal
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Google+

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail