Menü betöltése...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?
2018. július 12.
csütörtök20:2021:35-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2018) (1308. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Amikor reggel Sanya békejobbot nyújt Rolandnak, Roland igazolva látja megérzését, miszerint Sanya emlékszik a balesetre, és most csak rossz lelkiismerete miatt akar békülni. Sanya ezt kikéri magának, mire újabb veszekedés tör ki Sanya, Roland és Anna között. Rolandot nagyon bántja, hogy Anna továbbra sem hisz neki, ezért már ott tart, hogy inkább végleg feladja. Bori is ki akar békülni Rolanddal, amibe a fiú bele is megy, hiszen a lány éppúgy tragédia áldozata, mint ő maga. Roland Bori társaságában végre felszabadul, és sikerül megfeledkeznie csalódottságáról is.

Tamara reggel megint kénytelen szembenézni az anyja és a barátai kritikájával, és kiállni tervezett gyermeke mellett. Nagyon fáj neki, hogy senki sem osztozik az örömében. Amikor aztán felbukkan a fodrászüzletben, és elmeséli, mennyire szenved Joe Tamara és Teó leendő közös gyermeke miatt, Tamara nagyon megszánja az exét. Sor kerül köztük egy érzelmekben gazdag beszélgetésre, melynek során Joe, egyedüliként, áldását adja a dologra. Tamara végre úgy érzi, hogy minden jóra fordul.

Lali és Gábor reggel megint lenézően beszél a nőkről, ezért Laura, Evelin és Dalma úgy dönt, megleckéztetik őket. Feltesznek egy álprofilt az egyik randioldalra, melynek segítségével egy idősek otthonába csalják a két fiút. A nagy macsók jócskán zavarba jönnek, amikor kiderül, hogy hova is kerültek valójában. Laura diadalmaskodik, és kifejezetten élvezi a közös időtöltést új barátnőjével, Dalmával – teljesen férfiak nélkül. Amikor aztán a klubban két kevésbé szimpatikus alak ki akar kezdeni velük, Laura spontán módon eljátssza, hogy leszbikusok. Olyan dögös műsort nyom ennek keretében, hogy Dalma képtelen visszafogni magát, és megcsókolja, majd tettétől megriadva elmenekül. Laura igencsak meglepődik, amikor várakozásai ellenére kimondottan élvezi a csókot.

Linkek

Epizód

1308. rész

Gyártási év

2018
Michel Roux
Tésztavarázs
23% kedvezmény!5950 Ft helyett: 4582 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

5
0/10
5 szavazat átlaga: 5

További időpontok

2018. július 23. hétfő

?
20:20 - 21:35 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1315. rész)

?
23:30 - 00:35 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (144. rész)
2018. július 24. kedd

?
00:35 - 01:40 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (145. rész)

?
13:55 - 15:10 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1315. rész)

?
15:00 - 16:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (145. rész)
Szardínia - Barangoló23% kedvezmény!1990 Ft helyett: 1532 Ft
Fucskár Ágnes
Magyarország rejtőzködő kincsei
23% kedvezmény!6500 Ft helyett: 5005 Ft
Szilágyi Palkó Pál
Erdély legszebb túraútvonalai - Túrázók nagykönyve
23% kedvezmény!5999 Ft helyett: 4619 Ft