Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?
2018. augusztus 10.
péntek20:2021:35-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2018) (1329. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Reggel Roland nagyon boldogan ébred Borival a karjában, szabadnak és könnyűnek érzi magát. Lelkesen tervezni kezdi Borival, hogyan töltsék el együtt a napot. Meglepve találkoznak a reggelinél Teóval és Karolával, akik elkötik Bécy autóját, amivel Boriék akartak elmenni. Ám mielőtt elkezdhetnénk a programjaikat Dani már el is ültette Roland fülében a bogarat, hogy Roland csak átveri Borit. Borival a közös sportolás alatt, majd egy közös kajálás alkalmával Roland megpróbálja bebizonyítani magának, hogy Daninak nem volt igaza. De alighogy Anna felbukkan, rögtön árnyék vetődik a Borival töltött ideális napra. Miközben Roland megpróbálja megőrizni a Borival töltött nap jó hangulatát és együtt tölteni vele az estét, Anna végleg le akarja buktatni Rolandot, hogy ő bántalmazta Sanyát.

Karola szex után elégedetten ébred Teó mellett a házban. Kulcsot is ad neki. De Teó le akar lépni, és nem akar beköltözni, mert csak szext akar, amibe kissé megbántottan Karola beleegyezik. De Teó később mégis marad, amikor meglátja Karola számlaegyenlegét. A férfi „kölcsönveszi Bécy autójának a kulcsát, és rábeszéli Karolát, hogy elrabolja őt egy különleges helyre. Egy nudista strandra viszi, ahol Karola nem igazán érzi jól magát, mert úgy érzi, a férfi nem vele foglalkozik. Később, amikor egy nudista pár ismerkedne velük, Karola nem bírja tovább és el akar menni, de hazafelé még szexelnek.

Reggel Karesz kirándulni hívja a terhes Lilit, aki nem akar vele menni. De hiába hívogatja Danit. Lili végül kelletlenül hagyja magát rávenni erre, semmihez sincs kedve hozzá, és úgy érzi, minden rosszul alakul, Karesz még tüzet sem tud gyújtani. Lili szabad folyást enged a dühének. Azt veti Karesz szemére, hogy nem való apának, de nem is alkalmas rá. Karesz mélyen megbántódik, de később lehiggadnak a kedélyek, amikor táltosok jelennek meg a katlanban, és Lilit baba-áldásban kívánják részesíteni. Karesz élvezi a szertartást, aminek a végén a csoport tagjai tűzzsonglőrködnek is. De Lilinek már elege van mindenből, haza akar menni, amikor kimerülten az erdőben azt hiszi, hogy farkasok követik őket, Karesz is beparázik, de hirtelen összeszedi magát és hősiesen szembeszáll az állattal. A farkasról aztán kiderül, hogy csak egy ártatlan farkaskutya, majd a kutya tulajdonosa megmutatja nekik a kivezető ösvényt az erdőből. Viszont odakint közben lemerült Mesi autójának az akkumulátora, és be kell tolni az autót.

További időpontok

2019. március 25. hétfő

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1477. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1478. rész)
2019. március 26. kedd

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1478. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1479. rész)
2019. március 27. szerda

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1479. rész)

Linkek

Epizód

1329. rész

Gyártási év

2018
Berg Judit
Rumini in Hoarfrost Colony - új rajzokkal
23% kedvezmény!2990 Ft helyett: 2302 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67
Ruediger Dahlke
Vegán ketogén diéta
23% kedvezmény!3690 Ft helyett: 2841 Ft
Indonézia ékkövei - Jáva, Bali23% kedvezmény!3990 Ft helyett: 3072 Ft
Szabó Magda
Egy czitrom hajával - Szabó Magda ízei II.
23% kedvezmény!3490 Ft helyett: 2687 Ft