Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?
2018. november 13.
kedd12:3513:50-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2018) (1390. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Joe szerelmes boldogságát már reggel megzavarja Ádám, aki látni akarja a fiát, Simit. Joe-nak és Reninek sikerül elküldeniük a férfit. Amikor azonban később elmennek bevásárolni, akkor Ádám a kétségbeeséstől vezérelve cselekszik: Elrabolja Simit. Joe-nak és Reninek viszont még sikerül megállítania őt. Renit annyira sokkolják a történtek, hogy megfenyegeti Ádámot, hogy elveteti tőle a szülői felügyeleti jogot. Ádám figyelmezteti Renit, hogy ezt még meg fogja bánni, amit a nő eleinte nem vesz annyira komolyan, mint Joe. Amikor Joe este el akarja kísérni a barátnőjét a műszakjába, a rendőrség megjelenik Reni lakásán egy házkutatási paranccsal és drogot találnak.

Tamara reggel nehéz szívvel visszamondja az állást az esküvői ügynökségnél, hogy ne hagyja cserben Szofit a szalonban. Úgy látja, jó döntést hozott, amikor Szofi köszönetképpen az elmúlt hónapok segítségnyújtásáért be akarja avatni Tamarát az új festési technikákba és igazán számít rá. Amikor azonban Szofi át akarja alakítani Tamara, a szalonban berendezett esküvőszervezői irodáját hajfestő helyiséggé, akkor Tamara úgy látja, hogy Szofi háttérbe szorítja az ő álmát. Tamara végül úgy dönt, hogy visszaszerzi az ügynökség által felajánlott állást. Amikor sikerül egy részmunkaidős állást kapnia, ami lehetővé teszi, hogy a szalonban is besegítsen, akkor Tamara bízik Szofi megértésében, és hogy a lány támogatni fogja őt az álmában.

Gábor reggel konfrontálódik a Stradukowsky-kép vevőjével, aki a rendőrséggel fenyegetőzik, ha nem kapja vissza a pénzét, mivel hamisítványról van szó. Gábornak viszont egy fillérje sincs, és Lali segítségére van utalva. Kétségbeesésében belemegy, hogy rendezzenek egy kiállítást Lali képeiből, ami a várakozások ellenére jól sikerül. Mielőtt azonban a sok pénz befolyna, Gábor anyja, Marika zavarja meg a vásárt, és elárulja az érdeklődőknek, hogy Lali egy szélhámos, nem igazi művész. Gábornak egy csomó pénze elvész, ráadásul még Marikát is el kell szállásolnia, mert az anyja lakásában csőrepedés van.

További időpontok

2018. november 17. szombat

?
14:00 - 15:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (220. rész)

?
15:00 - 16:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (221. rész)

?
16:00 - 17:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (222. rész)

?
17:00 - 18:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (223. rész)

?
18:00 - 19:05 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (224. rész)

Linkek

Epizód

1390. rész

Gyártási év

2018

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67

Előző műsor

12:00 Noé Kedvencei
»
12:35
»

Következő műsor

13:50 a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Google+

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Leiner Laura
Maradj velem - Iskolák versenye második kötet
23% kedvezmény!3499 Ft helyett: 2694 Ft
Vrábel Krisztina
160 grammos szénhidrátdiéta - Villámgyors vacsorák
23% kedvezmény!3900 Ft helyett: 3003 Ft
Péterfy Gergely
A panda ölelése - Kínai útinapló
23% kedvezmény!2990 Ft helyett: 2302 Ft