Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?
2018. december 7.
péntek21:4022:55-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2018) (1409. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Bori, miután előző nap lefeküdt Rolanddal, még mindig nagyon feldúlt és kerülni akarja a fiút. Ám amikor Roland, aki abban reménykedik, hogy ismét összejöhet Borival, reggel megkeresi őt a klubban. Bori nem bírja elviselni Roland közelségét és feldúltan elmondja neki, hogy a szex köztük egy óriási hiba volt. Roland ezt nem akarja elfogadni és végül kérdőre vonja Borit és addig nem engedi őt el, míg Bori be ne vallja neki, hogy még mindig érez valamit iránta. Miközben Roland most még jobban reménykedik abban, hogy már csak idő kérdése, míg visszaszerzi Borit.

Karesz reggel kétségbe van esve, mivel a műhelyben való felmondása után ugyan van ideje a fiára, de nincs pénze. Ráadásul még az egyik fogából is letörik egy darab. A fogorvosnál a többi anyukától tudomást szerez egy kisgyereknek szóló korai fejlesztő programról. Karesz rögtön belelovallja magát a dologba – erre van szüksége a fiának. Tedi kedvéért Karesz lemond egy koronáról és inkább egy ideiglenes megoldást választ. A lakóhajón Karesz kénytelen megállapítani, hogy ez pillanatnyilag túl drága a számára. Kétségbeesetten gyötri magát, hogy ő egy rossz apa, aki semmit sem tud nyújtani a fiának.

Lali reggel rá akarja venni a többieket, hogy állítsanak össze egy csomagot Joe számára. Ő maga Joe szabadon engedéséért akar tüntetni. De Gábor megtiltja ezt Lalinak – ezzel csak még nagyobb bajba fogja keverni Joe-t. Ám a makacs Lali mégis tiltakozik, és emiatt összetűzésbe kerül a börtönőrökkel. Amikor Gábor és Niki kihúzzák Lalit szorult helyzetéből, Lali nagyon mérges és közli, hogy le akarja tartóztatni magát, hogy ezzel támogassa Joe-t. Niki és Gábor rájönnek, hogy Lali mennyire kétségbe van esve, mivel nem tudja sem támogatni, sem megvigasztalni Joe-t.

További időpontok

2018. december 14. péntek

?
12:35 - 13:50 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1413. rész)

?
15:00 - 16:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (248. rész)

?
21:40 - 22:55 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2018) (1414. rész)

?
23:55 - 01:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (248. rész)
2018. december 15. szombat

?
01:00 - 02:00 Éjjel-nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (249. rész)

Linkek

Epizód

1409. rész

Gyártási év

2018

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67

Előző műsor

21:00 Barátok közt
»
21:40
»

Következő műsor

22:55 Showder Klub: (évadzáró rész)
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Google+

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Schäffer Erzsébet
Ezüstróka
23% kedvezmény!3290 Ft helyett: 2533 Ft
Kepes András
Istenek és emberek
23% kedvezmény!3499 Ft helyett: 2694 Ft
Steiner Kristóf
Kristóf konyhája - Mesés menük (nem csak) vegánoknak
23% kedvezmény!4490 Ft helyett: 3457 Ft