Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?
2018. december 11.
kedd12:3513:50-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2018) (1410. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Roland reggel megtudja Boritól, hogy a lány Ákossal Berlinbe költözik. Rolandot ez nagyon rosszul érinti, és mindenáron vissza akarja tartani Borit. De a lány már meghozta a döntését, és nem hajlandó azt megmásítani. Kétségbeesésében Roland elmondja Ákosnak, hogy Bori lefeküdt vele. Azt reméli, hogy ezzel annyira elbizonytalanítja Ákost, hogy az nem viszi magával a lányt Berlinbe. De hasztalan reménykedik. Borinak ugyanis sikerül Ákost meggyőzni arról, hogy Roland féltékenységből hazudott neki.

Karesz reggel megint hullafáradt, mivel Tedi nem aludt. Ráadásul kisebb vita tör ki a lakók között, mert a barátai azt javasolják Karesznek, hogy legalább menjen el egy egyedülálló apáknak szóló tanácsadásra, és kérjen támogatást, ő viszont erre büszkeségből nem hajlandó. Amikor később még Klaudia is azzal jön, hogy Karesz egyedül nem tud majd anyagilag boldogulni, a fiú inkább elmegy a tanácsadásra, csak hagyják őt végre békén. Bár utána sem hajlandó a maga számára pénzt kérni, arra azért nagy nehezen rászánja magát, hogy a gyermekgondozási támogatást elfogadja, hiszen azt Tedire költheti. Karesznek be kell látnia, hogy muszáj lesz kompromisszumot kötnie ahhoz, hogy megfelelően elláthassa Tedit.

Bence Marcival egy jó kis tesós napot akar eltölteni, de az éppen összejövőben van Eszterrel, egy táncos lánnyal. Marci kedvéért Bence is elkíséri az öccsét a tánciskolába, ahol kiderül róla, hogy Bence nem éppen a táncparkett ördöge. De ez Esztert nem tartja vissza attól, hogy Marci háta mögött ki ne kezdjen vele. Bence elutasítja Esztert. Még egyszer nem fordulhat elő, hogy egy nő álljon közé és az öccse közé. De a bárban Eszter ismét felbukkan Marci kíséretében, majd Marci egy félreérthető szituációban találja Bencét és Esztert, és azt hiszi, hogy Bence ismét le akarja csapni a kezéről a nőjét, amiért nagyon kiakad a bátyjára. Amikor megjelenik Tamásék lakásán Éva, Marci anyukája és kiderül, hogy Marci rendszeresen lóg a suliból, és emiatt kirúgták az iskolából.

További időpontok

2018. december 15. szombat

?
14:00 - 15:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (240. rész)

?
15:00 - 16:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (241. rész)

?
16:00 - 17:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (242. rész)

?
17:00 - 18:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (243. rész)

?
18:00 - 19:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (244. rész)

Linkek

Epizód

1410. rész

Gyártási év

2018
Fűszeres Eszter
Leves minden napra
23% kedvezmény!3990 Ft helyett: 3072 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67

Előző műsor

12:00 Portré - Reisz Gábor
»
12:35
»

Következő műsor

13:50 a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Google+

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Teljes élet gluténmentesen23% kedvezmény!2990 Ft helyett: 2302 Ft
Tóthné Libor Mária
Limara Praktikái - Fonom. Finom
23% kedvezmény!5000 Ft helyett: 3850 Ft
Bakancslista23% kedvezmény!7490 Ft helyett: 5767 Ft