Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?
2018. december 13.
csütörtök21:4022:55-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2018) (1413. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Gábor és Lali reggel még mindig szekálják Evelint, akit nagyon kínozza a lelkiismerete, amiért gyilkosnak gondolta Joe-t, és megkérdezte a férfitől, hogy valóban ő tette-e. Hogy helyrehozza a hibáját, mindent el akar annak érdekében követni, hogy segítsen neki. Rá akarja Renit beszélni, hogy látogassa meg Joe-t a börtönben, és hogy tanúskodjon mellette a rendőrségen. Ám Reni nem hajlandó eleget tenni a kérésnek. Evelin a bárban is nagyon feszült, frusztráltan viselkedik. Niki igyekszik tudatosítani benne, hogy nem teheti tönkre viselkedésével a saját bárját, hisz ez volt az álma!

Bori váratlan lépésre szánja el magát, és végül dönt Ákos és Roland között. Karola nem feltétlenül ért egyet a döntésével és ennek hangot is ad. Azonban Bori egy romantikus gesztus után teljesen megerősítve érzi magát a döntésében, és tudja, az élete végre elindult a boldogság felé.

Szofinak reggel a szokásosnál is jobban szúrja a szemét Flóra túlságos laza, szerinte szakadt öltözködése, majd mikor ezt szóvá is teszi, kisebb szócsata alakul ki közöttük, Flóra túl unalmasnak és nyanyásnak, öregesnek titulálja Szofi stílusát. Ekkor Tivadar előáll egy igazi csapatépítő programmal, felveti, hogy menjenek el együtt vásárolni, ahol a két lány szabadon kísérletezhet, hogy milyen öltözéket is adna a másikra, ami teljesen ellentétes stílus, mint ahogyan most öltözködnek. A butikból aztán mindenki a megszokottól eltérő öltözettel távozik, majd a fodrászatban folytatják a készülődést a megbeszélt esti bulira. Sem Szofi, sem Flóra nem érzik jól magukat a kényelmetlen ruhakölteményekben, de nem adják fel, és próbálják túlélni az estét az új külsejükkel.

További időpontok

2018. december 15. szombat

?
14:00 - 15:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (240. rész)

?
15:00 - 16:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (241. rész)

?
16:00 - 17:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (242. rész)

?
17:00 - 18:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (243. rész)

?
18:00 - 19:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (244. rész)

Linkek

Epizód

1413. rész

Gyártási év

2018

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67

Előző műsor

21:05 Barátok közt
»
21:40
»

Következő műsor

22:55 Privát kopók: Fekete musztáng
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Google+

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Jamie Oliver
Karácsonyi receptek
23% kedvezmény!7500 Ft helyett: 5775 Ft
Csonka Enikő
GastroHobbi - Egyszűen, gyorsan, finomat!
23% kedvezmény!4590 Ft helyett: 3534 Ft
Ínyenc szárnyasok23% kedvezmény!3990 Ft helyett: 3072 Ft