Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?
2019. február 12.
kedd21:1022:45-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2019) (1449. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Az optimista Joe reggel bízik abban, hogy ejteni fogják a vádakat ellene azok után, hogy Janit letartóztatták. De kiderül, hogy Janinak bombabiztos alibije van és megint Joe az első számú gyanúsított. Joe kétségbeesésében elmenekül a lakásból. Legnagyobb meglepetésére Barbival találkozik, aki azért jött, hogy támogatást nyújtson neki, de amikor Joe összefut Tamarával, Barbi inkább elmegy. Tamara nem akarja ilyen feldúlt állapotban magára hagyni Joe-t, ezért elkíséri Barna kocsmájába. Miután Joe elszáguld a kocsijával mindenki úgy gondolja, hogy el akar szökni a tárgyalás elől.

Erika teljesen kiborul, amikor reggel váratlanul kap egy hívást a múltjából, de nem veszi fel a telefont. Később Orsi jelenik meg a próbateremben Erika exével, Boldizsárral (a hívóval). Erika soha többet nem akart találkozni vele. Végül Orsi az, aki rá tudja beszélni Erikát arra, hogy adjon öt percet a fiúnak. A Boldizsárral való beszélgetés közben felszínre törnek Erika elfojtott érzései: hogy milyen nagy szerelem volt, de mennyire fájt neki az, hogy Boldizsár a kábítószerfüggésével tönkretette önmagát és a kapcsolatukat is.

Mesi nagyon ki van borulva, hogy a fiúk nem értékelik a segítőkészségét – először véletlenül tönkreteszi Tedi babakocsiját és utána még Milán után kell vinnie a furgon kulcsát, amit otthon felejtett. A találkozóhelyen éppen modellek fotózását készítik elő. Mesi zavarba jön, amikor őt is modellnek hiszik. Később Mesi nagyon dühös lesz, amikor Milán magával hozza a fotóst a lakóhajóra, aki megkéri Mesit, hogy húzza őt ki a csávából, és modellként ugorjon be. Mesi meginog, mivel a pénzből tudna egy új babakocsit venni Tedinek. Elfogadja a munkát, ráadásul jól is érzi magát.

További időpontok

2019. február 18. hétfő

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1453. rész)
2019. február 19. kedd

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1453. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1454. rész)
2019. február 20. szerda

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1454. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1455. rész)

Linkek

Epizód

1449. rész

Gyártási év

2019

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67

Előző műsor

20:35 Barátok közt
»
21:10
»

Következő műsor

22:45 Házon kívül
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Google+

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Hargittai István
Moszkvai séták a tudomány körül
23% kedvezmény!4200 Ft helyett: 3234 Ft
Valerio Giffa
Svédország (Új kilátó)
23% kedvezmény!4500 Ft helyett: 3465 Ft
Farkas Zoltán
Hosszú hétvégék a szomszédban - Bécstől Kolozsvárig, Lembergtől Szarajevóig
23% kedvezmény!4490 Ft helyett: 3457 Ft