Menü betöltése...
»Utazás»Ildikó Kiss Einzinger utazási blogja»K!SS* Lido di Camaiore, Hotel Colombo***
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
Helyszín

Ildikó Kiss Einzinger utazási blogja
116  0  0

Olaszország

K!SS* Lido di Camaiore, Hotel Colombo***

55041 Camaiore, Via Bruno Buozzi 2.

2013. július 16. kedd 12:12
2013. június 9. vasárnap
2013. június 16. vasárnap
 43°53'47,889"N   43,896496
 10°13'30,341"E   10,224956

83  8  0  3  1
Bill Bryson
Hátizsákkal a vadonban
23% kedvezmény!3800 Ft helyett: 2926 Ft

A hotelválasztás elég jól sikerült, mert a háromcsillagos hotel Colombo-ban jól éreztük magunkat, főleg az elhelyezkedése miatt. Közel volt a sétáló utca éttermekkel, vásárlási lehetőséggel, valamint a strandig is csak pár lépést kellett tennünk.

Az interneten keresztül foglaltam itt két szobát, a booking.com portálján. Egy dupla ágyast és egy háromágyast, mivel sógornőm is velünk jött és nem akart túl sokat ráfizetni az egyágyasra.

Mikor megérkeztünk és felmentünk a szobákat megnézni, kicsit kiakadtam, mert a dupla ágyas szoba a barátnőméké lett erkéllyel együtt, ahonnan naponta gyönyörködhettek a tengerparti naplementében… nekünk pedig egy kis lyukat akartak adni, ahová három ágy volt bezsúfolva.

Egyből reklamáltunk is, hogy a képeken úgy láttuk, hogy két külön szoba lenne. Erre megint kaptunk egy kulcsot, ahol valóban külön volt a szoba, de ajtó nélkül. Ismét le a recepcióra, ahol a bácsi negyedórát telefonálgatott, majd felvezetett bennünket egy elkülönített lakrészbe ahol egy dupla ágyas és egyágyas szoba volt, saját kulccsal, de közös fürdőszobával. Szerencsére felár nélkül! Végül is így terveztük eredetileg mi is!

Ablakunk a teniszpályára nyílott, ahol csak autók parkoltak, mert játszani nem láttunk-hallottunk senkit, így elég csendes volt, ezért nyitott ablaknál is lehetett szunyókálni. A reggeli választéka kielégítő volt, bár mindennap ugyanazt tették elénk, mégis lehetett kombinálni. A kávét és gyümölcslevet automatából engedhettük magunknak, annyit amennyit nem szégyelltünk.

Szobánkban az ágyat mindennap bevetették, kiürítették a szemeteseket és tiszta törölközőket, sőt szappant és tusfürdőt is kaptunk, ha elfogyott… viszont a szőnyeg egyszer se lett porszívózva, sőt valamikor a reggeliasztalunkról nekünk kellett az előző napi kaja megszáradt morzsáit is lesöpörni. Sőt, mikor egy helikopter elzúgott felettünk kiesett az ablakkilincs.

A személyzet viszont kedves és segítőkész volt… kaptunk tippeket, hogy mit érdemes megnézni, sőt még üvegpoharakat is kölcsönöztek a saját magunk által, a szupermarketben vásárolt italokhoz, amit behűtöttek nekünk estére a hotelbárban. A hotelhez egy nagyobb előkert is tartozik, ahol a lugasban dinnyéztünk és cseresznyéztünk, vagy csak lógtunk a függőágyban.

A közelben lévő étteremben „La Fascina“ 10%-os kedvezményt is kaptunk volna, de azt nem használtuk ki, mert több étterem is volt a környéken. A strandra is kaptunk kedvezményt, de azt se váltottuk be, ugyanis a fakó napágyak helyett inkább egy pavilont választottunk, ahol mindannyian kényelmesen elfértünk az árnyékban. Egészében véve tehát nyugodtan ajánlhatom ezt a szállást, mert megéri az árát.

TOP 12 utazási blog
Legszebb útvonalak
Velence és környéke
Csabó útvonala 7 helyszínnel
Jég és tűz országa - Izland
zsumol4 útvonala 23 helyszínnel
Hajókirándulás a Manavgat folyón
Tündüs & zo- útvonala 3 helyszínnel
Török Riviera és görög emlékek
ferenc.czigler útvonala 12 helyszínnel
Séta Rovinj-ban
Tündüs & zo- útvonala 3 helyszínnel
Spanyolországi utazás
Kriszti útvonala 11 helyszínnel
Szavazz erre a helyszínre
Szavazz Te is, hogy neked mennyire tetszett ennek a helyszínnek a bemutatása!
3
0/5
1 szavazat: 3 pont
Másolás
Ha tetszik ez a helyszín, akkor másold át az adatait a saját bakancslistádba! Ha még nem lenne, akkor itt készíthetsz egyet: új bakancslista létrehozása.
Bakancslista:
 
Adatok másolása
Várj...
Saját utazási blog
Készíts Te is egy utazási blogot!
Tedd közzé, hogy merre jártál a nagyvilágban, vagy hozz létre egy bakancslistát és gyűjtsd össze, hogy hova szeretnél még eljutni!
Cristina Gambaro
Skót kastélyok (A világ legszebb helyei)
23% kedvezmény!4990 Ft helyett: 3842 Ft
Molnár István János
Kanada története - A kezdetektől a konföderációig
23% kedvezmény!5500 Ft helyett: 4235 Ft
Ács László
Vietnam, Laosz, Kambodzsa
23% kedvezmény!6950 Ft helyett: 5352 Ft