Menü betöltése...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés

Chile

Chile

Chilei fjordok

Két napon keresztül hajóztunk a chilei fjordokban. Szép és szinte az egész Chile partvidéket a fjordokon keresztül közelíthetjük meg. Van nagyon sok gleccser és vulkán. Délen szinte mindig esik és köd van az évnek ebben a szakában. Ha valaki eljut ide, vigyázzon a Magellán útnál majd a Horn foknál.

Chile

Valparaiso

Santiago de Chile a főváros kikötője. Nagy szerencsénk volt, mert a hatalmas 9-es földrengés előtt nem sokkal voltunk itt. Nagy város, de nincs látnivaló.
Várj...
Saját utazási blog
Készíts Te is egy utazási blogot!
Tedd közzé, hogy merre jártál a nagyvilágban, vagy hozz létre egy bakancslistát és gyűjtsd össze, hogy hova szeretnél még eljutni!

Chile

Coquimbo

Ez egy chilei város. Sajnos Chile nem hagyott bennem olyan mély nyomot, mint a pisco saur italuk. Ettől meg a vörösboruktól jó fejfájást kaptunk másnap. A pisco amúgy egy nagyon jó találmány, hasonlít a caipira, de ebben van tojásfehérje is. Ezt a keresztet még II. János Pál pápa szentelte meg. A millenniumra állíttatták. A halpiac egy külön élmény…

Chile

Puerto Montt

Na itt kezdődnek az igazi nagy vulkánok. 100 meg 100 kisebb nagyobb vulkán. Legutóbb 2-3 éve volt erre nagyobb kitörés. Nagyon aktívak erre a vulkánok. A helyiek fürdenek a hideg vízben utánuk lehet csinálni. Vannak szervezett kirándulások a vulkánokhoz.

Chile

Horn-fok

Másodszor kerültem meg a Horn-fokot, mely a világ legviharosabb helye. Most sem hazudtolta meg magát. egy nap mind a 4 évszakot megéltük. Volt eső, hó, napsütés és 10-es erősségű szél.

Chile

Punta arenas

Ez a hely is a chilei fjordokban fekszik Patagóniában. Innen másfél órára van egy pingvin kolónia amit közelről me glehet nézni, és természetes élőhelyükön meglehet figyelni a pingvineket. GYÖNYÖRŰ NAP VOLT.
Oszd meg ezt az oldalt: Chile

Facebook

Google+

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Bálint Ágnes
Szeleburdi család
23% kedvezmény!2290 Ft helyett: 1763 Ft
Romsics Ignác
Erdély elvesztése - 1918-1947
23% kedvezmény!4999 Ft helyett: 3849 Ft
J. K. Rowling
Harry Potter és a Bölcsek Köve
23% kedvezmény!2980 Ft helyett: 2295 Ft