Menü betöltése...
»Utazás»Garda-tó
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés

Garda-tó

Olaszország, Garda tó, Lago di Garda

Veronai látogatáshoz - ha már ilyen messze eljöttünk - hozzá tartozónak éreztem a Garda tó körbejárását. Bár az időnk már kevés volt, arra még futotta, hogy körbe autózzuk a tavat megszakításokkal. Nem lehetett nem megállni egy-egy szép részletnél. Természeti szépség akad bőven, de az egész tó és környéke annak nevezhető. A nyugati oldalon magasan…

Olaszország, Garda-tó (Lago di Garda)

A Garda-tó (olaszul Lago di Garda) Olaszország legnagyobb tava. A tó az utolsó jégkorszakban képződött. Köszönhetően elhelyezkedésének, a mediterrán flórának és a kellemes klímának, a Garda-tó az egyik legnépszerűbb úticél Észak-Olaszországban.

Olaszország, Monte Baldo

Malcesine-ből egy sífelvonó visz fel a part közeli hegycsúcsra, 1760 méter magasra. Tiszta időben belátni az egész Garda tavat és a kilátás csodálatos. 4 fő részére kb. 40 Euro a felvonó ára.

Olaszország, Sirmione

A Garda tóra benyúló földnyelv csücskén található város. Észak-Olaszország gyöngyszeme, mely a XIII. századi Scaligeri család váráról és Catullus római író villájáról híres.

Olaszország, Manerba del Garda

Kisváros a Garda tó dél-nyugati részén, szép strandokkal, ahol tiszta a víz. Ebben a városban laktunk és innét jártuk be a tó környékét, a közeli kilátót is.
Várj...
Saját utazási blog
Készíts Te is egy utazási blogot!
Tedd közzé, hogy merre jártál a nagyvilágban, vagy hozz létre egy bakancslistát és gyűjtsd össze, hogy hova szeretnél még eljutni!

Olaszország, Pieve di Ledro

Egy kisebb körutazást tettünk a Garda tavat körülvevő hegyekben, ahol lélegzet elállító szépségű tavakat láttunk és rengeteg vízesést. Nagyon szép vidék.

Olaszország, Peschiera del Garda

A Garda tó lefolyásánál, a Mincio folyónál épült városka. Érdemes felkeresni a Gardaland vidámparkot, és a szafariparkot.

Olaszország, Limone sul Garda

A Garda-tó partján az egyik nagyon szép hely. A strand vize 35 fokban is csak 18 fokos és 200 méter mély. Itt készítik a híres Limoncello-t.

Olaszország, Riva del Garda

A hegyoldalról nagyon szép látványban volt részünk, amikor elénk tárult a Garda tó legészakibb városa.

Olaszország, Sirmione (Garda-tó)

Sirmione a Garda-tóba benyúló félszigeten fekszik.

Olaszország, Malcesine

Malcesine-i vár mely közvetlenül a parton áll.
Isztambul - Marco Polo23% kedvezmény!2490 Ft helyett: 1917 Ft
Fucskár Ágnes
Hargita - Barangolások Székelyföld szívében
23% kedvezmény!6800 Ft helyett: 5236 Ft
444 jó hely Budapesten23% kedvezmény!4390 Ft helyett: 3380 Ft