Menü betöltése...
»Film»A titkos erőd
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
7,33

A titkos erőd

Kanadai családi kaland vígjáték (2001)

Lassan véget ér a nyár. Egy kanadai kempingben vakációznak a tinik őseikkel. A családok évről-évre idejárnak kikapcsolódni. No persze, ha a két banda hagyná szüleit. Reggel nyolctól este hatig háborúsdit játszanak, tűzszünet nélkül. A kempingezők kemény magja és a túlpartiak küzdenek egymással, rendíthetetlenül. Nagy hősök, még a piócától is megrémülnek. A háborúsdinak azonban komoly szabályai vannak, sőt száz oldalas szabálykönyve vagyon.

Többek között - Sárbombába piócát tenni tilos!, vagy például a 23-as szabály b bekezdése szerint, a csúzli használata tilos. Foglyot ejteni nem buli, a 3-as szabály b bekezdése kimondja, hogy sebesült nem lehet fogoly, mi több a foglyot 6 után el kell engedni és etetni is kell. A két banda fegyvere szinte földszagú, úgy mint a békaszahar, békapisi, sárgolyó, piócák és siklók a kádban, békák a zuhanyzóban, hangyák az ágyban, földigiliszta egy pohár tejben..., csupa finom dolog.

vígjáték
családi
kaland

Mikor lesz A titkos erőd a TV-ben?

A titkos erőd című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: A titkos erőd

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória