Menü betöltése...
»Filmajánló»Brooklyn mélyén
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
7,75

Brooklyn mélyén

Amerikai bűnügyi krimi thriller dráma (2010)

A film három kilátástalan helyzetbe került rendor pokoljárását követi végig, akik Brooklyn legsötétebb körzetében néznek szembe eroszakkal, korrupcióval és a saját démonaikkal.

A boldogtalan házasságában vergodo Eddie (Richard Gere) az alkoholban és egy fiatal prosti karjaiban remél megváltást. 20 eseménytelen évnyi kínlódás után a nyugdíjazása elott hét nappal rábízott újoncok hatására próbál meg olyan rendor lenni, amilyen addig talán még sohasem volt.

Sal (Ethan Hawke) büszke, 5 gyermekes családapa, aki családja szebb jövojének reményében, a kábítószerosztályon lehúzott 12 évnyi kemény munkáját teszi kockára egy veszélyes magánakcióval.

Tango (Don Cheadle) 3 éve dolgozik beépített zsaruként drogdealerek, gyilkosok között és még 9 hónap börtönt is bevállalt a tökéletes álcázás kedvéért. Azonban hogy visszanyerhesse feleségét és régi életét, felettese egy utolsó feladattal bízza meg: börtönbe kell juttatnia bizalmasát és legjobb barátját, Cazt (Wesley Snipes).

Eddie-nek, Sal nak és Tangonak sosem kellett volna találkozniuk, de döntéseik és egy szervezett rendorségi drograzzia ugyanarra az elátkozott bunügy helyszínére sodorja oket.

Mikor lesz a Brooklyn mélyén a TV-ben?

A Brooklyn mélyén című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Brooklyn mélyén

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény