Menü betöltése...
»Filmajánló»Bűnös lelkek
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

Bűnös lelkek

Magyar bűnügyi riportmagazin (2020)

Megtekintés: RTL Most!

A Bűnös lelkek megtörtént eseteket, hátborzongató bűnügyeket dolgoz fel. Olyanokat, amelyek nem hagyják nyugodni a magyar társadalmat. Miért gyilkoltak meg ártatlan apákat és anyákat az ország legkegyetlenebb bankrablói? Miben bízik egy sorozatgyilkos, aki évtizedek után szabadulhat a rácsok mögül? Mit érez egy ember, aki élve eltemet egy 11 éves gyereket?

A műsorban bűnös lelkek adtak interjút, megtört családtagok, szemtanúk nyilatkoznak fájdalmukról. A Bűnös lelkek eredeti, soha nem látott felvételekkel és rekonstruált, színészek által eljátszott jelenetek segítségével mutatja be az elmúlt évtizedek legbrutálisabb magyar bűnügyeit.

Kevesen vannak, akik ne ismernék Szita Bence nevét. A vagány 11 éves kisfiú rejtélyes körülmények között tűnt el az őszi szünet első napján. Utoljára mostohaanyjával látták a fiút. A rendőrség napokon keresztül faggatta az asszonyt, mire összeállt a kép. A kegyetlen gyerekgyilkosság indítéka azonban sokáig rejtély maradt.

Mikor lesz a Bűnös lelkek a TV-ben?

A Bűnös lelkek című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Bűnös lelkek

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény