Menü betöltése...
»Film»Dupla vagy minden
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
7,5

Dupla vagy minden

Amerikai-angol romantikus thriller dráma akcióvígjáték (2000)

Néha csak 30 nap az élet, legalább is Joe-nak (Billy Connolly) ennyi jutott, miután orvosa közölte vele, hogy agydaganata van, egy hónapon belül műteni kell. Pedig Joe nem rossz ember, hiszen virágárus. Mint tudjuk a baj nem jár egyedül. Nem elég, hogy a rossz hírrel hazaérkezô Joe arra kényszerül, hogy az elôszobában diszkréten kivárja míg a vízszerelô elégedetten távozik arájától, ezután még szembesülnie kell a ténnyel, milyen egy unalmas pofa: állandóan csak mos, fôz, takarít, vasal, szóval az asszonyka válni akar.

Mit tehet az ember egy ilyen nap után? Beül kedvenc csehójába és bután néz maga elé. Joe-t ismerve történetünk itt érne véget, ha egyetlen barátja, valamint apósa nem tüzelnék fel azzal a megállapítással, hogy mindenki életében kell egy nagy kaland. Így viszont Joe - 1 dollárral zsebében - útnak indul, élete legnagyobb kalandja felé: a lovira. És a kaland-gépezet beindul, ugyanis nyer. A pénz mellé elnyeri a dögös Hush (Sharon Stone) kitüntetô figyelmét... A hölgyrôl annyit érdemes tudni, hogy megszállott hazárdjátékosként beton kemény napok várnak rá a hitelezô helyi maffiózók jóvoltából...

vígjáték
akció
romantikus
dráma
thriller

Mikor lesz a Dupla vagy minden a TV-ben?

A Dupla vagy minden című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Dupla vagy minden

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória