Menü betöltése...
»Film»Egyik kutya, másik eb
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
7,25

Egyik kutya, másik eb

Ukrán misztikus bűnügyi akciófilm sorozat (2016)

Maximov, az exrendőr csak akkor tud dolgozni, ha eleget ivott. Egykori kollégái emiatt alkoholistának hiszik és megvetik, mit sem sejtve a valós betegségéről. Egy nap üzenetet kap egykori mentorától, a mindenki által nagyra becsült, de nyugalmazott Zsarov felügyelőtől. Egyetlen szó áll benne: Róza. Már öt éve nem beszéltek egymással, mióta felbontotta a házasságot Zsarov lányával, Lénával, A rendőrség öngyilkosságot állapít meg, és meglepően rövid idő alatt lezárja az ügyet. Ám Max több jelét is látja a gyilkosságnak, ráadásul egykori kollégái viselkedéséből is arra következtet, hogy valami sötét titok van az ügy hátterében. A rendőrökkel és az alvilággal is háborúban álló Max csak a mentora kutyájára számíthat egyszemélyes hadjáratában.

Max, az egykori rendőr minden kapcsolatot felszámolt a rendőrséggel és barátaival. Visszavonultan él, és próbál kigyógyulni az alkoholizmusból, amit egy korábbi mérgezés okozott. Egy nap, öt év hallgatás után legjobb barátja és mentora üzenetet küld. Maxnek rögtön gyanús lesz a dolog, és felkeresi Zsarovot, akit holtan talál a saját otthonában. A holttestet nem tudja megvizsgálni Zsarov kutyája miatt, az eb ugyanis szigorúan őrzi. A helyszínre kiérkező rendőrök öngyilkosságot állapítanak meg, és le akarják lőni a holttestet dühösen védő kutyát, ám Max magához veszi, mert úgy véli, hogy gyilkosság történt, és a kutya fel tudja ismerni Zsarov gyilkosát.

akció
misztikus
sorozat
bűnügyi

Mikor lesz az Egyik kutya, másik eb a TV-ben?

Az Egyik kutya, másik eb című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Egyik kutya, másik eb

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória