Menü betöltése...
»Filmajánló»Enyém, tiéd, miénk
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
8

Enyém, tiéd, miénk

Amerikai családi romantikus vígjáték (2005)

Egy fergeteges vígjáték és egy tökéletes páros: Dennis Quaid és Rene Russo egyedülálló szülőket alakítanak, akik egy szép napon összeházasodnak... és ezzel egy 18 fős siserehadat zúdítanak az otthonukra: a saját gyermekeiket.

Frank Beardsley (Quaid), a megözvegyült admirális katonás fegyelemben neveli nyolc gyermekét, de haptákba vágott élete egy csapásra felborul, amikor feleségül veszi középiskolai szerelmét, Helent (Russo), a tíz rakoncátlan gyermekét egyedül nevelő divattervezőt.

Az összeköltözést követően a két totálisan különböző kompánia csípőből egymásnak esik, de hamar belátják, hogy csak együttes erővel győzhetik le a közös ellenséget... azaz a szülőket. Így hát a srácok összefognak, hogy szabotálják Frank és Helen házasságát. Ami ezután következik, attól alapjaiban remeg meg a ház, nem beszélve a nézők rekeszizmairól.

Mikor lesz az Enyém, tiéd, miénk a TV-ben?

Az Enyém, tiéd, miénk című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Enyém, tiéd, miénk

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény