Menü betöltése...
»Film»Green Team
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

Green Team

(2010)

McMenemy Márk és Tauner Tibi a ’Zöldfül®’ két közkedvelt kerti fenegyereke visszatér.

Új sorozatuk, a Green Team az egész kerti szezonban, 80 epizódon keresztül mutatja be a kertészkedés csínját-bínját. Égen-földön, kertben-lakásban, üvegházban vagy városi teraszon, Márk és Tibi a tőlük megszokott humoros mégis informatív stílusban mutatja be, hogy mit tegyünk ahhoz, hogy imádott növényeink szépek és egészségesek legyenek.

Tavasz:

Saját gyártású kertészeti sorozatunk áprilisban indul útjára rengeteg praktikus tanáccsal és a kertben elvégzendő tavaszi tennivalóval.

Nyár:

Növényeink szépen nőnek, de még mindig sok a tennivaló a kertben. Saját gyártású sorozatunkban a szakértőink, Márk és Tibi Ön mellett állnak, és számtalan jó tanáccsal szolgálnak a helyes locsolástól sok egyéb mellett akár egy kerti pergola megépítéséig.

Ősz:

Az ősz a kertészkedés legtevékenyebb időszaka: saját gyártású kertészeti sorozatunk szakértői, Márk és Tibi nézőink mellett állnak és segítenek az őszi kertben elvégzendő minden feladatban.

Tél:

Kint egyre hidegebb van, de a benti növényekkel és virágokkal kapcsolatos teendők listája hosszú. Márk és Tibi megmutatják, hogyan alakíthatja nappaliját valódi Édenkertté télen, és hogyan érheti el, hogy növényei a hideg évszakban is a legjobb formájukat hozzák.

Mikor lesz a Green Team a TV-ben?

A Green Team című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Green Team

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő