Menü betöltése...
»Filmajánló»Lány a vízben
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
8

Lány a vízben

Amerikai film (2006)

Megtekintés: HBO GO

Tündérmese. Vagy inkább rémmese? Egy varázslatos történet, amelyet a Hatodik érzék és a Jelek szülőatyja, M. Night Shyamalan a gyermekeinek írt, és amelyet a misztikus filmek nagymestere most a világ elé tár.

Cleveland Heep (Paul Giamatti), egy társasház gondnoka nem hisz a csodákban. Egyhangúan telnek napjai, amíg egy éjjel, a kerthelyiség medencéjében egy csodálatos nimfára (Bryce Dallas Howard) bukkan. A gyönyörű lányt Mesének hívják, és azért jött, hogy megmentse az emberiséget. De nem érkezett egyedül: veszedelmes szörnyek járnak a nyomában, hogy egy óvatlan pillanatban lecsapjanak rá és bárkire, aki a segítségére siet. Ennek ellenére Cleveland védelmébe veszi Mesét, aki mindennél jobban szeretné teljesíteni feladatát és visszajutni otthonába, a Kék világba. Idővel a bérlők is a páros mellé állnak, hogy részt vállaljanak életük legnagyobb és legveszélyesebb kalandjában.

Mikor lesz a Lány a vízben a TV-ben?

A Lány a vízben című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Lány a vízben

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény