Menü betöltése...
»Film»Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl

Ausztrál-amerikai akciófilm (1985)

Az arénába ketten lépnek be, de csak egy ember távozik - ez a törvény a bartertowni Igazság csarnokában, ám Aunty Entitynek köszönhetően a gyűjtemény újabb szabállyal gyarapodik: senki se merje felbosszantani Maxet! A Mad Max 3. - Az Igazság csarnokán innen és túl főszereplője ismét Mel Gibson, aki harmadszor száll harcba a posztnukleáris jövő barbárjai ellen, és ezúttal egy elveszett gyerekekből álló törzset is megment. A film másik csillaga a zene koronázatlan királynője, Tina Turner. Az énekesnő Aunt Entityt, Bartertown hataloméhes úrnőjét formálja meg, aki Max segítségével igyekszik alattvalóit minél rövidebb gyeplőn tartani. A rendezők, George Miller és George Ogilvie újabb apokaliptikus látomásában minden idők egyik legjobb harcjelenetét láthatjuk,

melyben Max és a gladiátori Blaster buzogánnyal, láncfűrésszel és minden elképzelhető és elképzelhetetlen eszközzel mérik össze erejüket. "Nincs szükségünk újabb hősre..." - énekli Tina Turner, Maxet azonban újra és újra szeretnénk akcióban látni!

Mikor lesz a Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl a TV-ben?

A Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő