Menü betöltése...
»Filmajánló»Riviéra
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
8

Riviéra

Angol-amerikai romantikus krimisorozat (2017)

A fiatal és gyönyörű Georgina azon kivételes feleségek közé tartozik, aki valóban szereti milliárdos férjét. Miután Constantin merénylet áldozatává válik, Georgina nyomozni kezd, és megdöbbenve szembesül férje titkos életével, akinek számtalan bűncselekményhez is köze van. Hamarosan ki kell lépnie a luxusvilágából, hogy megvédje magát és a családját.

7.

Geogina ördögi tervet sző, hogy egyszer s mindenkorra megszabaduljon Jukes-tól. Mivel minden üzleti szál Brandeishoz vezet, és Carverrel kiderítették, hogy Brandeis valójában egy vak olasz trafikos, akinek fogalma sem volt Clios ügyleteiről, elhatározzák, hogy életre keltik a milliomos műgyűjtőt, és egy Schiele-t ajánlanak fel a nevében a Roche galériának. Amint Jukes tudomást szerez az ügyről, lerohanja embereivel a galériát.

8.

Nadiát megbízója meg akarja ölni, mert nem sikerült megszereznie egy adathordozót. A nő azt állítja, Georginánál van. Adam közeledése egyre terhesebb Georginának, hiszen valójában a mostohafia. Christos Fatimával kiszökik az elvonóról, miután Fatimát megpróbálja megölni egy betegtársa. Georgina megszerzi Grigorijtól a merevlemezt, ám az átadás során Nadiát valaki megöli.

Mikor lesz a Riviéra a TV-ben?

A Riviéra című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Riviéra

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény