Menü betöltése...
»Film»Terra Nova - Az új világ
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
6,5

Terra Nova - Az új világ

Amerikai-ausztrál misztikus kaland sci-fi akciófilm sorozat (2011)

Streaming: Disney+

Steven Spielberg és alkotó csapata a Jurassic Park után ismét az őskorba repít vissza bennünket, a dráma és a sci-fi tökéletes találkozásával. Az Ausztráliában forgatott óriási költségvetésű sorozat a Shannon család utazását követi, nem is akárhogyan, az időben. Méghozzá az őskorba. Nem pusztán kedvtelésből repülnek ilyen messzire a múltba. A jelenben, 2149-ben a Föld haldoklik, minden élőlényét a kihalás fenyegeti.

Az ő céljuk: megmenteni az emberiséget. Ezért visszatérnek a 85 millió évvel korábbi, dinoszauruszokkal teli időkbe, hogy csatlakozzanak Terra Novához, az emberek gyarmatához, újraépíteni a civilizációt. A Terra Novában az utazókkal együtt fedezhetjük fel az új világot.

2194-et írunk. A Föld szinte lakhatatlanná vált. A tudósok azonban találtak egy utolsó mentsvárat az emberiség számára: felfedezésük nyomán új civilizációt teremtettek - a 85 millió évvel korábbi Földön, a dinoszauruszok korában. Itt, vagyis Terra Nován kap orvosi megbízást Dr. Elisabeth Shannon, aki abban a kiváltságban részesül, hogy gyerekeivel együtt az új világba költözhet. Ám férje, Jim börtönben van, mivel családja védelmében erőszakoskodott egy rendőrrel. A szigorúan őrzött Goladból kell megszöknie ahhoz, hogy családjával tarthasson.

sci-fi
akció
kaland
misztikus
sorozat

Mikor lesz a Terra Nova - Az új világ a TV-ben?

A Terra Nova - Az új világ című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Terra Nova - Az új világ

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória