Menü betöltése...
»Film»Vasököl
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

Vasököl

Amerikai-indiai akció, sci-fi (2011)

A nem túl távoli jövőben a boksz már nem hús-vér emberek küzdelme - a ringben 900 kilós, 4,5 méter magas robotok ütlegelik egymást! Hugh Jackman alakítja Charlie Kentont, akinek ígéretes ökölvívó pályáját éppen az acélharcosok megjelenése törte derékba. Amikor Charlie kénytelen beismerni, hogy karrierje végleg padlóra kerül, összeáll a fiával, akivel addig nemigen törődött, hogy a segítségével megépítsen és kiképezzen egy robotot, amellyel eséllyel indulhat a bajnoki címért. A vasharcosok arénájában egyre magasabbra emelkedik a tét. Charlie-nak és a fiának már rég be kellett volna dobnia a törülközőt - ők mégis úgy érzik, van esélyük a győzelemre.

A lenyűgöző látványvilágú Vasököl nem csupán fém, olaj és gömbcsukló! Az acélos extrákkal telepakolt film izgalmas és magával ragadó, szívvel-lélekkel rendelkező kaland!

Mikor lesz a Vasököl a TV-ben?

A Vasököl című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!


Mikor volt a Vasököl a TV-ben?

2020. február 19. szerda

?
12:50 - 14:55 VasökölAmerikai-indiai akció, sci-fi (2011)
2020. február 18. kedd

?
16:30 - 18:40 VasökölAmerikai-indiai akció, sci-fi (2011)
Oszd meg ezt az oldalt: Vasököl

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő