Menü betöltése...
»Friss hírek»Tokiói olimpia 2020
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés

awilime hírek

Hogy hirtelen ne maradj hírtelen!

2020. április 8. szerda
Mai névnap: Dénes
Holnapi: Erhard
Napkelte: 06:07
Napnyugta: 19:22
Budapest:
11°C
1025 hPa
4 km/h
EUR: 359 Ft   USD: 331 Ft
GBP: 409 Ft   CHF: 340 Ft
Ronda Thompson
Egy vérfarkas szupermodell vallomásai
20% kedvezmény!2 990 Ft helyett: 2 392 Ft

2020. évi nyári olimpiai játékok Tokió

További információ: 2020 Tokiói olimpia a Wikipédián

Tokiói olimpia 2020 hírei

Rasovszky Kristóf nem éli meg tragédiaként a tokiói olimpia elhalasztását

A világbajnok hosszútávúszónak nagyon oda kell figyelnie a táplálkozására. (ORIGO Sport, szerda 18:19)

Az olimpia miatt egy évvel később rendezik meg az atlétikai világbajnokságot

A 2020-as tokiói olimpia elhalasztása kellett új időpontot találni a világbajnokságnak. (Index - Sport cikkek, szerda 16:51)

Úszás: Nem veszítek semmit az olimpia elhalasztásával – Rasovszky

Rasovszky Kristóf világbajnok hosszútávúszó nem éli meg tragédiaként a tokiói olimpia elhalasztását, és azt, hogy nem edzhet vízben, bár utóbbi jelent számára némi nehézséget. (Nemzeti Sport Online hírek, szerda 16:46)

Tokió 2020: jövő június végéig lezárul a selejtezős időszak

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) véglegesítette az idén nyárról jövőre halasztott tokiói játékok kvalifikációs időszakának zárását, amely 2021. június 29-én lesz, az utazó sportolók végleges névsorát pedig jövő július 5-ig kell majd leadni. (Nemzeti Sport Online hírek, szerda 09:37)

Olimpia: Pekingre is hatással lesz a tokiói halasztás

Vajda László, a 2022-es pekingi téli olimpia szervezőbizottságának szenior szakértője évek óta él családjával a kínai fővárosban. A szakember többek között a tokiói nyári játékok elhalasztásáról, és annak következményeiről, a munkájáról és természetesen az ázsiai országból induló koronavírusról is beszélt az Origónak. (Nemzeti Sport Online hírek, szerda 09:16)

Az olimpia elhalasztása az egyetlen normális döntés volt

A 2022-es téli olimpia szervezőbizottságának szakértőjével, a Pekingben élő Vajda Lászlóval beszélgettünk. (ORIGO Sport, kedd 20:02)

Tokió 2020: megszakítják a láng fukusimai kiállítását

Megszakítják az olimpiai láng fukusimai kiállítását, miután kedden hét prefektúrában rendkívüli állapotot hirdetett ki Abe Sinzo japán miniszterelnök, hogy megfékezze az új koronavírus terjedését. (Nemzeti Sport Online hírek)

Koronavírus: több fiatalnak is kedvezhet az olimpia elhalasztása

A tokiói olimpia egyéves elhalasztása után több utánpótláskorú sportolónak is megmaradtak, avagy megnőttek az esélyei az ötkarikás játékokon való részvételre. (Nemzeti Sport Online hírek)

Az újrakezdés jelképe lesz a tokiói olimpia

A nyitóünnepség koronavírus-járványról is megemlékeznek majd. (Sport365.hu)

Tokió 2020: a kajak-kenusok igyekeznek kihasználni a halasztással keletkezett időt

A kajak-kenu válogatott a jelenlegi nehéz helyzetben is készül a tokiói olimpiára, a halasztásból adódó időt pedig a szakemberek igyekeznek arra fordítani, hogy megtalálják a legjobb csapathajós összeállításokat. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: a kajak-kenusok kihasználnák a halasztással keletkezett időt

A kajak-kenu válogatott a jelenlegi nehéz helyzetben is készül a tokiói olimpiára. A halasztásból adódó időt a szakemberek igyekeznek arra fordítani, hogy megtalálják a legjobb csapathajós összeállításokat. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: nem indulhatnak a thaiföldi és malajziai súlyemelők

A doppingesetek magas száma miatt a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) szombati döntésével nem engedi indulni a thaiföldi és malajziai versenyzőket a tokiói olimpián. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: nem indulhatnak a thaiföldi és a malajziai súlyemelők

A doppingesetek magas száma miatt a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) szombati döntésével nem engedi indulni a thaiföldi és malajziai versenyzőket a tokiói olimpián. (Nemzeti Sport Online hírek)

Hosszú Katinka igyekszik pozitívan hozzáállni az olimpia halasztásához

Riválisai vélhetően abban bíznak, hogy jövőre már rozsdás lesz (Life.hu)

A gyermekvállalás is csúszhat az eltolt olimpia miatt Márton Anitánál

Olimpiai bronzérmes súlylökőnk úgy tervezte, az ötkarikás játékok után befejezi vagy szünetelteti pályafutását, most azonban gondolkodóra fogják férjével. (Infostart.hu - Sport)

Hosszú Katinka szerint többet nyer az olimpia elhalasztásával, mint veszít

Az olimpiai bajnok úszó reméli, jövő nyáron még jobb lesz Tokióban, mint idén lett volna. (Index - Sport cikkek)

Hosszú Katinka úgy gondolja, inkább nyer az olimpia elhalasztásával

Az olimpiai bajnok úszó reméli, jövő nyáron még jobb lesz Tokióban, mint idén lett volna. (Index - Sport cikkek)

Hosszú Katinka igyekszik pozitívan hozzáállni az olimpia halasztásához

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó igyekszik a pozitív dolgokat megtalálni a tokiói ötkarikás játékok jövő nyárra halasztásában. (borsonline.hu)

„Jövő nyáron még jobb leszek” – Hosszú Katinka igyekszik pozitívan hozzáállni az olimpia elhalasztásához

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka abban bízik, hogy az olimpia elhalasztása több pluszt jelent majd számára, mint negatívumot. (NLCafé)

Tokió 2020: összedőlt benne a világ, de Ungvári nem vonul vissza

Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó megváltoztatta közelmúltbeli elhatározását, és a tokiói ötkarikás játékok elhalasztása ellenére mégsem vonul vissza. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: összedőlt benne a világ, de Ungvári Miklós nem vonul vissza

Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó megváltoztatta közelmúltbeli elhatározását, és a tokiói ötkarikás játékok elhalasztása ellenére mégsem vonul vissza. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: irodalmár nem lett, szörffel ír történelmet – interjú Cholnoky Sárával

Tokióban második olimpiáján szerepelhet a szörfös Cholnoky Sára. A történelmi család leszármazottja az RS:X hajóosztályban szerzett kvótát, amely az eredeti tervek szerint az idei játékok után lekerült volna a műsorról, de most még egy évet rá kell húzni, noha a típus gyártása leáll. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: a kvótaszerzés időszaka 2021. június 29-én zárul

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) közzétette az általános kvalifikációs alapelveket a jövő nyárra halasztott tokiói olimpiára. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: a női gerely csúcstartója ősszel dönt, indul-e

Barbora Spotáková, a női gerelyhajítás világcsúcstartója az idei szezon után szeretett volna visszavonulni, a játékok halasztása miatt viszont még kivár végső döntésével. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: nem változik meg az eredeti program

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) jövőre is azt a versenyprogramot próbálja majd követni, amely idén érvényes lett volna a tokiói olimpián, és Szapporó is versenyhelyszín marad. (Nemzeti Sport Online hírek)

Kétmilliárd euró is lehet az olimpia halasztási költsége

Az 5000 lakásból álló olimpiai falu házait már előre értékesítették. (ORIGO Sport)

Tokió 2020: a NOB még nem összegezte a többletköltséget

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) egyelőre nem összegezte, mekkora többletköltséggel kell számolni a tokiói játékok elhalasztása miatt. (Nemzeti Sport Online hírek)

Vívás: Somfai még nem tudja, mit jelent számára az olimpia halasztása

A csütörtökön 40 esztendős Somfai Péter Európa-bajnok és világbajnoki ezüstérmes párbajtőrvívó ott akart lenni az idei tokiói olimpián, és még nem látja tisztán, hogy számára mit jelent pontosan a játékok egyéves halasztása. (Nemzeti Sport Online hírek)

Berecz Zsombornak nem jött jól az olimpia elhalasztása

A világbajnok magyar vitorlázó évek óta a sikeres olimpiai szereplésért dolgozik, amit most sem ad fel. (Index - Sport cikkek)

Berecz Zsombornak nem jött jól az olimpia elhalasztása

A világbajnok magyar vitorlázó évek óta a sikeres olimpiai szereplésért dolgozik, amit most sem ad fel. (Index - Sport cikkek)

Röplabda: az olimpia halasztása miatt maradhat a lengyelek kapitánya

Vital Heynen, a világbajnoki címvédő lengyel férfi röplabda-válogatott szövetségi kapitánya minden bizonnyal egy évvel meghosszabbítja szerződését, mivel az eredeti megállapodás a tokiói olimpia végéig szólt volna, de az ötkarikás játékokat 2021-re halasztották. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: Fukusimában kiállították az olimpiai lángot

A fukusimai labdarúgóbázison április 30-ig megtekinthető a jövő évre halasztott tokiói nyári olimpia lángja. (Nemzeti Sport Online hírek)

Nincs tervben a halasztás! Állítják a pekingi olimpia szervezői

"Hiszünk abban, hogy a tokiói nyári és a pekingi téli játékok is sikeres lesz" .- áll a közleményükben. (Sport365.hu)

Tokió 2020: teljes dohányzási tilalmat vezettek be az éttermekben

A tokiói olimpiára, illetve paralimpiára történő felkészülés jegyében teljes körűvé vált a dohányzási tilalom a japán főváros éttermeiben. (Nemzeti Sport Online hírek)

Téli olimpia: Pekingben nem gondolnak a halasztásra

A 2022-es pekingi téli olimpia szervezői részletes elemzést készítenek arról, hogy a 2020-as tokiói nyári játékok 2021-re halasztása milyen hatással lehet a terveikre. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: Biles nem biztos benne, hogy indul az olimpián

A világ első számú női tornászának számító Simone Biles nem biztos abban, hogy rajthoz áll az egy évvel elhalasztott tokiói olimpián. (Nemzeti Sport Online hírek)

Olimpia: Márton Anita még nem döntött a felkészüléséről

Márton Anita fedett pályás világbajnok, olimpiai bronzérmes súlylökő még nem döntötte el, felkészül-e a jövő nyárra halasztott tokiói ötkarikás játékokra. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: Márton Anita még nem döntött a felkészüléséről

Márton Anita fedett pályás világbajnok, olimpiai bronzérmes súlylökő még nem döntötte el, felkészül-e a jövő nyárra halasztott tokiói ötkarikás játékokra. (Nemzeti Sport Online hírek)

Az olimpia nyitóünnepségének utalnia kell a koronavírusra a producer szerint

Az olasz szakember szerint egyedülálló lehetőség előtt állnak. (ORIGO Sport)

Olimpia: a producer szerint a megnyitónak utalnia kell a koronavírusra

A jövő nyárra halasztott tokiói olimpia megnyitóünnepségének utalnia kell majd a koronavírus-járványra a producer szerint. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: érvényesek maradnának a már értékesített jegyek

A szervezők szeretnék biztosítani, hogy azok a jegyek, amelyek már gazdára találtak a tokiói olimpiára és paralimpiára, a halasztás után is érvényesek maradjanak. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: kivár az ausztrál gyaloglólegenda – újabb halasztás

Jared Tallent négyszeres olimpiai érmes gyalogló elhalasztja visszavonulását, hogy rajthoz állhasson jövőre a tokiói ötkarikás játékokon. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: újra járnak az olimpiáig visszaszámláló órák

Ismét járnak a tokiói olimpiáig hátra lévő időt számláló órák az után, hogy hétfőn eldőlt, a jövő évre halasztott nyári játékok megnyitója július 23-án lesz. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: Nem ért sokként a halasztás – Csipes Tamara

Csipes Tamara aranyesélyesként utazott volna idén nyáron a tokiói ötkarikás játékokra. A koronavírus-járvány ugyan közbeszólt, de Csipes Tamara koránt sincs elkeseredve az olimpia elhalasztása miatt, mert plusz egy év felkészüléssel még magabiztosabban utazhat majd Tokióba. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: Nem ért sokk-ként a halasztás – Csipes Tamara

Csipes Tamara aranyesélyesként utazott volna idén nyáron a tokiói ötkarikás játékokra. A koronavírus-járvány ugyan közbeszólt, de Csipes Tamara koránt sincs elkeseredve az olimpia elhalasztása miatt, mert plusz egy év felkészüléssel még magabiztosabban utazhat majd Tokióba. (Nemzeti Sport Online hírek)

Két újabb halálos áldozat Magyarországon, megvan az olimpia időpontja – hétfői összefoglaló

Külföldön és itthon is zajlott a járványélet szokás szerint. Jó és kevésbé jó híreket egyaránt hoztunk. (NLCafé)

Tokió 2020: Mostmár tudunk tervezni fejben – Hosszú Katinka

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszónk a közösségi oldalán reagált a tokiói olimpia új időpontjára. (Nemzeti Sport Online hírek)

A FINA üdvözölte az olimpia új időpontját

A tokiói ötkarikás játékok 2021. július 23-tól augusztus 8-ig tartanak majd. (ORIGO Sport)

A vizes világbajnokságnak is új időpontot keresnek az olimpia elhalasztása után

Az olimpia egy évvel való eltolása miatt több sportág versenynaptára is változik. (Index - Sport cikkek)

A vizes világbajnokságnak is új időpontot keresnek az olimpia elhalasztása után

Az olimpia egy évvel való eltolása miatt több sportág versenynaptára is változik. (Index - Sport cikkek)

Nem ért sokként az olimpia elhalasztása

Az olimpiai bajnok kajakos Csipes Tamara szerint ez a plusz év a türelem próbája is lesz. Interjú. (ORIGO Sport)

Hosszú Katinka reagált az olimpia új időpontjára

A magyar úszóklasszis közösségi oldalán üzent a követőinek. (ORIGO Sport)

2021 július 23-n kezdődik a tokiói olimpia

Bejelentették. (Life.hu)

Megvan a tokiói olimpia új időpontja

(168ora.hu)

Megvan a 2021-es olimpia pontos dátuma

Szinte napra pontosan akkor lesz, amikor a 2020-as lett volna. (ORIGO Sport)

Ez lehet az olimpia elhalasztásának következménye

"Azt hiszem meg kell magyarázni az érintetteknek" (Sport365.hu)

Jövőre július 23-án kezdődik az olimpia

Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia. Japán sajtóértesülések szerint a szervezőbizottság vezető testületének hétfői ülése után erről az időpontról állapodott meg egymással a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Tokió városa és a japán kormány.   A játékokra eredetileg idén július 24. és augusztus 9. között került volna sor, de a koronavírus-járvány miatt múlt kedden a jövő évre halasztották. Az elnevezés továbbra is Tokió 2020 lesz. (borsonline.hu)

Tokió 2020: július 23-án kezdődik a jövő évi olimpia – hivatalos

Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia, míg a paralimpiára augusztus 24. és szeptember 5. között kerül sor – közölte hétfőn a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC), a játékok szervezőbizottsága, Tokió városa és a japán kormány. (Nemzeti Sport Online hírek)

Tokió 2020: július 23-án kezdődik a jövő évi olimpia – sajtóhír

Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia. (Nemzeti Sport Online hírek)

Jövő nyáron lesz a tokiói olimpia

A koronavírus-járvány miatt egy évvel halasztják el a tokiói olimpiát, ami így 2021. július 23-án fog kezdődni és augusztus 8-ig tart majd. (Index - Sport cikkek)

Oszd meg ezt az oldalt: Tokiói olimpia 2020

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Település kiválasztása
Település adatok betöltése folyamatban...
Település:
Mentés
 
Mégsem