Menü betöltése...
»Friss hírek»Euro árfolyama (EUR)
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Oldaljelölő
Füzetbox
Ragasztó
Írószertartó
Zsírkréta
Lyukasztó
Jegyzettömb
Kalligráfia
Rajztömb
Olajpasztell
Etikett
Tempera
Golyóstoll
Vízfesték
Körző
Jegyzetfüzet

awilime hírek

Hogy hirtelen ne maradj hírtelen!

2024. április 25. csütörtök
Mai névnap: Márk
Holnapi: Ervin
Napkelte: 05:36
Napnyugta: 19:46
Budapest:
14°C
1004 hPa
13 km/h
EUR: 393 Ft   USD: 368 Ft
GBP: 458 Ft   CHF: 402 Ft

Euro aktuális árfolyama: 393,35 Ft

Az árfolyam adatai az Európai Központi Banktól származnak. A valuták középárfolyam adatai minden hétköznap egyszer a délutáni órákban frissülnek.

Aktuális árfolyam

457,68 Ft
angol font
201,12 Ft
bolgár lev
71,71 Ft
brazil real
15,58 Ft
cseh korona
52,75 Ft
dán korona
393,35 Ft
Euro
52,19 Ft
horvát kuna
2,38 Ft
japán jen
0,27 Ft
koreai won
79,05 Ft
román lej
402,45 Ft
svájci frank
33,84 Ft
svéd korona
9,93 Ft
thai baht
368,10 Ft
USA dollár

Gazdasági hírek

Nem változott a munkanélküliségi helyzet az USA-ban

Az Egyesült Államokban az elemzők által várt szerény növekedés helyett 5 ezerrel, 207 ezerre csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma a múlt héten, ez nem tekinthető érdemi elmozdulásnak - derült ki az amerikai munkaügyi minisztérium csütörtökön közzétett adataiból. A szakértők várakozásának átlagában nagyobb szám, 215 ezer szerepelt. (Portfolio.hu, csütörtök 16:09)

Hernádi Zsolt: aggódva figyeljük az állami beavatkozások hatását

Egy versenyképes Mol a versenyképes Magyarországot és a versenyképes régiót is jelenti - mondta a Mol Csoport közgyűlésén a társaság elnök-vezérigazgatója. Hernádi Zsolt azt is közölte, hogy 568 milliárd forint nyereséggel zárták a 2023-as évet. (Infostart.hu - Gazdaság, csütörtök 16:00)

Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?

Alighanem sokak számára meghökkentő fordulat volt, hogy a nyugati politikusok a háború elején sorra ígérték meg Kijevnek, hogy ha kell, a végtelenségig támogatják az oroszok ellen viselt védekező háborút, tavaly nyáron azonban valahogy mégis szinte teljesen elapadtak a fegyverszállítmányok. Az elmúlt hetekben napi szinten írtak nyugati lapok az ukrán hadsereg katasztrofális lőszerhiányáról és az ukrán katonák összeomló moráljáról, a Donbaszban pedig 2022 eleje óta nem látott ütemben kezdett előretörni az orosz haderő… (Portfolio.hu, csütörtök 16:00)

Tízmilliárd forintos beruházással új logisztikai komplexum épült Dunaharasztiban

Átadták a Gebrüder Weiss Kft. (GW) 10 milliárd forintos beruházással épült logisztikai komplexumát csütörtökön Dunaharasztiban. Varga Bálint, a GW Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az átadott komplexum 10 ezer négyzetméteres, átrakóraktárakkal, magasraktárakkal, valamint a hozzájuk tartozó irodákkal és 100 dokkolókapuval rendelkezik. (Portfolio.hu, csütörtök 15:44)

Hatalmas lendületben az orosz hadsereg: máris elesett Szolovjove

Tegnap elfoglalták az oroszok az Ocseretinétől délre található Novobahmutivkát, most úgy néz ki, lendületből tovább mentek és Szolovjovét is megszállták. (Portfolio.hu, csütörtök 15:33)

Újabb pusztító háború vár a világra? Elég egyetlen szikra a robbanáshoz

A Közel-Kelet modern történetének egyik legveszélyesebb hetein vagyunk túl. Két regionális nagyhatalom, Irán és Izrael között olyan ütésváltás alakult ki, amely könnyen háborúhoz vezethetett volna. Három menet után ugyanakkor úgy tűnik, ezt sikerült elkerülni, mindkét fél győztesnek érezheti magát, és sem Jeruzsálemben, sem Teheránban nem készülnek ellencsapásra. (Portfolio.hu, csütörtök 15:30)

Kora nyárias idő lesz hétvégén

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez. (Portfolio.hu, csütörtök 15:28)

Üzleti hírek

Gáspár Győző szerint a Győzike Show folytatását „úgy fogják nézni, mint annak a rendje”

Mégpedig azért, mert a magyar ember kíváncsi. (hvg.hu, csütörtök 13:04)

Akvárium vagy autószerelő műhely? Meglepetés várja a voksolókat egy lengyel szavazóhelyiségben

A lengyelországi Czerwonakban a kilencvenes években indult útjára a hagyomány, azóta itt mindig magasabb a részvételi arány a választásokon, mint az ország többi részében. (hvg.hu, csütörtök 12:58)

Sulyok Tamás elmesélte a matyó hímzés történetét Ferenc pápának

A közösségek jövőjéről is beszélgettek a köztársasági elnök vatikáni látogatásán. (hvg.hu, csütörtök 12:21)

Mészárosék állítják, nem halott a 2Rule

A boltokat költözés és megújulás miatt zárták be, a webshopot pedig épp most frissítik - közölte a 2Rule-t forgalmazó cég (hvg.hu, csütörtök 12:01)

Így biztosítaná a gyermekek védelmét az Európai Bizottság

Kiállunk a gyermekek jogaiért: valóra váltjuk a védelem, a tisztelet és a szerepvállalás biztosítására tett ígéretünket - írja vendégcikkében Dubravka Šuica, az Európai Bizottság demokráciáért és demográfiáért felelős alelnöke. (hvg.hu, csütörtök 11:55)

Végre elkezdik az Illatos útról tonna méreg elszállítását

Két éve találtak szétfoszlott zsákokban rég betiltott rovarirtószert, mostanra összehozták az egyezséget, hogy el lehessen szállítani a mérgező anyagokat. (hvg.hu, csütörtök 11:04)

Közel 20-20 milliárdot fizet ki a Mol két corvinusos alapítványnak

Az olajtársaság a közgyűlésén 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti év után. A részvényesek közül az OTP is több mint 10 milliárdot kap, a Mol és a magyar állam közös alapítványa pedig több mint 20-at. (hvg.hu, csütörtök 11:00)

Rubint Réka nem tapasztalta, hogy Kubában válság lenne

A kommunista ország már az ENSZ-hez fordult az élelmiszerhiány miatt, de a fitneszedző szerint pont olyan csodálatos az életérzés, mint amit a filmeken látni. „Folyt a rum és szólt a zene”, idézte fel. (hvg.hu, csütörtök 10:06)

A magyar 11 évesek a világ élvonalában vannak az alkoholizálás megkezdésében

Az Egészségügyi Világszervezet szerint az alkoholnak hosszú távú hatásai vannak az egészségre, ezért is nagy a baj. (hvg.hu, csütörtök 10:03)

Eddig csak fenyegette a kormány a SPAR-t, Gulyás Gergely most újra megígérte, hogy pert indítanak

Egy nappal az után, hogy a SPAR közölte, még nem indított pert a kormány, a Kormányinfón jött az ígéret, igenis meg fogják ezt tenni. (hvg.hu, csütörtök 09:52)

Oszd meg ezt az oldalt: Euro árfolyama (EUR)

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Település kiválasztása
Település adatok betöltése folyamatban...
Település:
Mentés
 
Mégsem