Menü betöltése...
»Friss hírek»Horvát kuna árfolyama (HRK)
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés

awilime hírek

Hogy hirtelen ne maradj hírtelen!

2021. október 20. szerda
Mai névnap: Vendel, Irén
Holnapi: Orsolya
Napkelte: 07:09
Napnyugta: 17:47
Budapest:
6°C
1026 hPa
0 km/h
EUR: 361 Ft   USD: 309 Ft
GBP: 428 Ft   CHF: 337 Ft
Háy János
A cégvezető
22% kedvezmény!3 999 Ft helyett: 3 119 Ft

Horvát kuna aktuális árfolyama: 48,03 Ft

Az árfolyam adatai az Európai Központi Banktól származnak. A valuták középárfolyam adatai minden hétköznap egyszer a délutáni órákban frissülnek.

Aktuális árfolyam

427,93 Ft
angol font
184,40 Ft
bolgár lev
55,65 Ft
brazil real
14,14 Ft
cseh korona
48,47 Ft
dán korona
360,64 Ft
Euro
48,03 Ft
horvát kuna
2,71 Ft
japán jen
0,26 Ft
koreai won
72,87 Ft
román lej
336,54 Ft
svájci frank
35,96 Ft
svéd korona
9,28 Ft
thai baht
309,43 Ft
USA dollár

Gazdasági hírek

Hajszálra a történelmi csúcs - Szépen meneteltek az amerikai tőzsdék

Kiemelten érdemes lehet ma odafigyelni kriptovaluta-piacra, ha ugyanis az amerikai tőzsdefelügyelet nem kifogásol semmit, akkor megkezdődhet az első amerikai bitcoin ETF kereskedése. Az ázsiai tőzsdék ma jól teljesítettek, iránykeresés jellemzi az európai tőzsdéket. Egy kedvezőtlen makrohír befolyásolhatja a befektetői hangulatot, csökkent ugyanis az építőipari termelés az euróövezetben és az EU-ban augusztusban. Idehaza az MNB Monetáris Tanácsa a jegybank korábbi jelzésének és az elemzői várakozásoknak… (Portfolio.hu, kedd 22:42)

Nagy változás előtt az időjárás: tavaszi meleg után hirtelen hidegbetörés

Melegedés, hullámot vető hidegfront, majd lehűlés - így foglalható össze a következő napok fordulatokkal teli várható időjárása. (Portfolio.hu, kedd 22:13)

Törökország uniós csatlakozási folyamata a demokrácia súlyos hiányosságai miatt megrekedt

Az Európai Bizottság elfogadta az Európai Unió bővítéséről szóló, 2021. évi jelentéscsomagját, amely részletes értékelést nyújt a Nyugat-Balkán és Törökország jelenlegi helyzetéről és az Európai Unió felé vezető útjukon elért előrehaladásról, különös tekintettel az alapvető reformok végrehajtására, valamint egyértelmű iránymutatást ad az előttük álló reformprioritásokról - tájékoztatott keddi ülését követően a brüsszeli testület. (Portfolio.hu, kedd 21:48)

Figyelmeztetnek a londoni elemzők: egyre nagyobb a nyomás az MNB-n

Londoni pénzügyi elemzők szerint valószínű, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 15 bázispontos lépésekben folytatja a jelenlegi kamatemelési ciklust, de erősödhet a jegybankra nehezedő piaci nyomás az agresszívabb szigorító lépések végett. (Portfolio.hu, kedd 21:37)

Hajszálra a történelmi csúcs - Szépen menetelnek az amerikai tőzsdék

Kiemelten érdemes lehet ma odafigyelni kriptovaluta-piacra, ha ugyanis az amerikai tőzsdefelügyelet nem kifogásol semmit, akkor megkezdődhet az első amerikai bitcoin ETF kereskedése. Az ázsiai tőzsdék ma jól teljesítettek, iránykeresés jellemzi az európai tőzsdéket. Egy kedvezőtlen makrohír befolyásolhatja a befektetői hangulatot, csökkent ugyanis az építőipari termelés az euróövezetben és az EU-ban augusztusban. Idehaza az MNB Monetáris Tanácsa a jegybank korábbi jelzésének és az elemzői várakozásoknak… (Portfolio.hu, kedd 20:57)

Szépen menetelnek az amerikai tőzsdék

Kiemelten érdemes lehet ma odafigyelni kriptovaluta-piacra, ha ugyanis az amerikai tőzsdefelügyelet nem kifogásol semmit, akkor megkezdődhet az első amerikai bitcoin ETF kereskedése. Az ázsiai tőzsdék ma jól teljesítettek, iránykeresés jellemzi az európai tőzsdéket. Egy kedvezőtlen makrohír befolyásolhatja a befektetői hangulatot, csökkent ugyanis az építőipari termelés az euróövezetben és az EU-ban augusztusban. Idehaza az MNB Monetáris Tanácsa a jegybank korábbi jelzésének és az elemzői várakozásoknak… (Portfolio.hu, kedd 20:57)

Üzleti hírek

Arra használják majd a szervezők az MTV EMA-t, hogy tiltakozhassanak a magyar homofóbtörvény ellen

Az MTV Entertainment Group Worldwide vezérigazgatója, a meleg Chris McCarthy a törvény elfogadása után úgy érezte, át kell helyezniük az eseményt. Végül számos egyeztetés után úgy döntött, inkább lehetőségként használják majd a műsort. (hvg.hu, kedd 17:17)

Tiborcz István cége vette meg Mészáros Lőrinc ausztriai szállodáit

Spanyolország után Ausztriában is terjeszkedik a BDPST. (hvg.hu, kedd 16:59)

„Megvalósították a tökéletes bűntényt” – Így zárta elmegyógyintézetbe az ellenzékieket a rendszer

Fabricius Gábor Eltörölni Frankot című, minap bemutatott filmje a politikai pszichiátriáról szól: arról, hogy az előző rendszerben a hatalom a sok egyéb eszköze mellett a pszichiátriát is felhasználta ellenfelei elnémítására, így az ellenzékieket sokszor nem is börtönbe zárta vagy emigrációra kényszerítette, hanem betegnek minősítette és intézetbe küldte. A témáról a film mellé Papp Bojána háromrészes, ingyenesen elérhető dokumentumfilmet rendezett Túlzott igazságérzet címmel. Kettejükkel beszélgettünk… (hvg.hu, kedd 16:30)

Már ki is merült a kkv-k bérköltség-támogatására kiírt pályázat kerete

Hatszáz cég jelentkezett, elsősorban Kelet-Magyarországról. (hvg.hu, kedd 15:58)

A keresztényellenes, beteg, perverz rendező megmutatja a Fidesz Magyarországát

Gálvölgyi János először játszik Pintér Béla társulatában, nem is akármilyen szerepet. Pintér új előadása nemcsak dühös, kemény és őrült, hanem bátor is, pedig ettől elszokott már a színház a NER elmúlt tizenkét évében. (hvg.hu, kedd 15:30)

130 milliárd forintra nőhet a közmédia büdzséje

Még többet költhet az MTVA. (hvg.hu, kedd 15:10)

Celtic–Ferencváros – ÉLŐ

Két pont nélküli csapat játszik kedd délután Glasgow-ban. (hvg.hu, kedd 14:35)

Bécsbe is érkezik a tíz perc alatt mindent kiszállító futárcég

Akár Magyarországra is elérhet a Gorillas, amelynek futárai alkalmazotti státuszban dolgoznak, és éves szabadság is jár nekik. (hvg.hu, kedd 14:30)

Hiába a 15 milliós fizetés, nincs elég kamionsofőr

A kamionsofőrök hiánya minden európai ország gazdaságát veszélyezteti - erre hívja fel a figyelmet a londoni Financial Times éppúgy, mint a német közszolgálati Deutsche Welle. A hiány már most is óriási, de várhatóan rosszabb lesz a helyzet, mert egyre kevesebben vállalják a nehéz munkát. (hvg.hu, kedd 14:19)

Deutsch Tamás ma lengyel volt

Több mint hatvanan szóltak hozzá a lengyel jogállamiságról szóló vitához az Európai Parlament plenáris ülésén, amely az eredetileg tervezett három óra helyett több mint négy és fél óráig tartott. A téma azt követően került fel sürgősséggel a napirendre, hogy a lengyel alkotmánybíróság kimondta, bizonyos esetekben a lengyel jog megelőzi az uniós jogot, vagyis nem lehet feltétel nélkül elfogadni a közösségi jog elsőbbségét. A vitában a hozzászólók kisebb része azt mondta, hogy hagyják békén a lengyeleket… (hvg.hu, kedd 14:08)

Oszd meg ezt az oldalt: Horvát kuna árfolyama (HRK)

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Település kiválasztása
Település adatok betöltése folyamatban...
Település:
Mentés
 
Mégsem