Menü betöltése...
»Friss hírek»Koreai won árfolyama (KRW)
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Olajpasztell
Tempera
Kalligráfia
Ragasztó
Jegyzetfüzet
Bullet Journal
Ecset
Körző
Oldaljelölő
Spirálfüzet
Zsírkréta
Golyóstoll
Füzet
Olló
Kréta
Tűzőgép

awilime hírek

Hogy hirtelen ne maradj hírtelen!

2024. március 29. péntek
Mai névnap: Auguszta
Holnapi: Zalán
Napkelte: 05:28
Napnyugta: 18:08
Budapest:
8°C
1007 hPa
20 km/h
EUR: 395 Ft   USD: 366 Ft
GBP: 462 Ft   CHF: 405 Ft

Koreai won aktuális árfolyama: 0,27 Ft

Az árfolyam adatai az Európai Központi Banktól származnak. A valuták középárfolyam adatai minden hétköznap egyszer a délutáni órákban frissülnek.

Aktuális árfolyam

462,24 Ft
angol font
202,10 Ft
bolgár lev
73,15 Ft
brazil real
15,62 Ft
cseh korona
53,00 Ft
dán korona
395,26 Ft
Euro
52,45 Ft
horvát kuna
2,42 Ft
japán jen
0,27 Ft
koreai won
79,47 Ft
román lej
404,73 Ft
svájci frank
34,30 Ft
svéd korona
10,03 Ft
thai baht
365,61 Ft
USA dollár

Gazdasági hírek

A fegyverszállítási probléma gyökeréhez fordult Zelenszkij: telefonon beszélt Donald Trump legfontosabb szövetségesével

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök telefonon beszélt Mike Johnson republikánus házelnökkel annak érdekében, hogy döntésre bírja az ukrajnai fegyverszállítmányok ügyében. (Portfolio.hu, csütörtök 21:37)

Történelmi csúcsok az amerikai tőzsdén

Alapvetően kitart a jó hangulat a tőzsdéken, de a hét végére elfogyott a lendület, csütörtökön a vezető nyugat-európai részvényindexek csak stagnáltak, a Dow Jones és az S&P 500 értéke viszont hajszálnyival feljebb került, ezzel mindkét benchmark történelmi csúcson zárt. (Portfolio.hu, csütörtök 21:37)

A kukorica és a búza árzuhanása megviselte az UBM-et

A takarmánygyártás alapanyagaként használt szemes terményeknél jelentkező árzuhanás miatt nagyot esett az UBM bevétele és profitja, derült ki a vállalat gyorsjelentéséből. (Portfolio.hu, csütörtök 21:32)

Újabb mélyponton a kulcsfontosságú szigetország és Kína viszonya - durván beleszállt az elnök Pekingbe

A Fülöp-szigeteki elnök, ifjabb Ferdinand Marcos bejelentette, hogy országa ellenintézkedéseket vezet be a Dél-kínai-tengeren tapasztalt kínai illegális és agresszív cselekményekre válaszul - tudósított a Reuters . (Portfolio.hu, csütörtök 21:01)

Semmivé foszlottak a demokratikus Palesztináról szőtt álmok: megalakult az új kormány

A Mahmúd Abbász palesztin elnök által március elején kinevezett új miniszterelnök, Mohammad Musztafa megalakította csütörtökön kormányát, a külügyminiszteri tárcát magához vonta, és a diplomácia fejeként azonnali tűzszünetet követelt a Gázai övezeti háborúban, valamint az izraeli hadsereg kivonását. (Portfolio.hu, csütörtök 20:16)

Újabb európai nagyhatalom adta be a derekát: ismét szállítanak fegyvert Ukrajnának

Berlin újabb katonai segélycsomagot ad át Ukrajnának, tüzérségi és harckocsilőszerek, drónok, gránátvetők és aknamentesítő járművek lesznek benne - jelentette be csütörtökön a honlapján a német szövetségi kormány. (Portfolio.hu, csütörtök 20:06)

Elfogyott a lendület a tőzsdéken

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó volt ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: határozott pluszban zárt a Waberers részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedett a PannErgy részvénye… (Portfolio.hu, csütörtök 19:36)

Negyedik napja erősödik a forint

Csütörtökön kezdetben az euróval és a dollárral szemben is gyengült a forint, utóbbival szemben nagyobb mértékben, később azonban valamelyest korrigált a magyar fizetőeszköz. Ma megjelent a Magyar Nemzeti Bank Inflációs jelentése, amelyben többek között azt írták, hogy a forint gyengélkedése és a szolgáltató cégek visszatekintő árindexálása is hozzájárul ahhoz, hogy a 3%-os inflációs  célt csak 2025-ben éri el a jegybank. (Portfolio.hu, csütörtök 19:25)

Üzleti hírek

Kevesebb vonat indul a Déli pályaudvarról április közepéig

Április 14-ig karbantartás miatt korlátozzák a vasúti forgalmat a Déli pályaudvar és Kelenföld között. (hvg.hu, csütörtök 20:44)

Egy párizsi állatkertben talált új otthonra egy fiatal lamantin

A veszélyeztetett faj egyedszáma az élőhely elvesztése, a hajók hajócsavarjai okozta sérülések és a környezetszennyezés miatt 10 ezer egyed alá csökkent. (hvg.hu, csütörtök 20:03)

Negyvenöten haltak meg egy buszbalesetben a Dél-afrikai Köztársaságban

A sérülteket – közöttük egy nyolcéves kislányt – légi úton szállították kórházba. (hvg.hu, csütörtök 19:08)

Ferenc pápa tizenkét női rabnak mosta és csókolta meg a lábát az utolsó vacsorát idéző szertartáson

„Mindannyiunknak van kisebb és nagyobb kudarca: mindenkinek megvan a saját története, de az Úr mindig tárt karokkal vár, és soha nem fárad el abban, hogy megbocsásson” – mondta Ferenc pápa a raboknak. (hvg.hu, csütörtök 18:50)

Jó tudni, hogy évtizedekre a lakáshoz köthet a csok plusz

A csok plusznál, a korábbi lakástámogatásokhoz hasonlóan számos feltételt vár el az állam. Ha ezeket megsértjük, büntetéssel növelten kell visszafizetnünk a kedvezményeket. A korábbi csok támogatáshoz képest a potenciális büntetés nagysága növekedett. (hvg.hu, csütörtök 18:29)

Szilágyi Áron: Egyéni sportágakban az egók harca megy

Az önismeret, a belső egyensúly megteremtése gyakran felmerülő, „divatos” témák, sokan hangsúlyozzák a fontosságukat. Szilágyi Áron kardvívó szájából különösen meggyőzően hangzik, amikor a saját útjáról beszél. (hvg.hu, csütörtök 17:45)

Április végéig lehet pályázni a Szépművészeti Múzeum főigazgatói posztjára

A kiírásra azért volt szükség mert idén lejár a jelenlegi főigazgató, Baán László megbízatása. (hvg.hu, csütörtök 16:42)

Az uniós források szempontjából a legrosszabbkor jött Magyar Péter hangfelvétele

A Magyar Péter által bemutatott, a Schadl-Völner korrupciós ügyet érintő hangfelvétel a legproblémásabb területekkel áll összefüggésben: az igazságszolgáltatás függetlenségével és a korrupcióellenes küzdelemmel, vagyis annak hiányosságaival. A legnagyobb veszély, hogy az ügy lelassítja azokat a folyamatokat, amelyek célja a befagyasztott uniós forrásokhoz való hozzáférés. Közben Magyar Péter megjelenése a nyugati lapokban is vezető hírként szerepel. (hvg.hu, csütörtök 15:22)

Nem az OTP-re céloz, de bővülne a szép eredményeket felmutató MBH Bank

Több mint kétszeresére nőtt az MBH Bank eredménye tavaly. A cég vezetői szerint saját, és a gazdaság helyzete is stabil, nyitottak az új akvizíciókra, amiben akár a nemzetközi piac is palettára kerülhet. (hvg.hu, csütörtök 15:15)

Oszd meg ezt az oldalt: Koreai won árfolyama (KRW)

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Település kiválasztása
Település adatok betöltése folyamatban...
Település:
Mentés
 
Mégsem