Menü betöltése...
»Friss hírek»Svéd korona árfolyama (SEK)
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Színes ceruza
Etikett
Jegyzettömb
Kalligráfia
Füzetbox
Filctoll
Olló
Írószertartó
Jegyzetfüzet
Tűzőgép
Lyukasztó
Spirálfüzet
Tempera
Grafit
Ragasztó
Olajpasztell

awilime hírek

Hogy hirtelen ne maradj hírtelen!

2024. április 25. csütörtök
Mai névnap: Márk
Holnapi: Ervin
Napkelte: 05:36
Napnyugta: 19:46
Budapest:
13°C
1004 hPa
13 km/h
EUR: 393 Ft   USD: 368 Ft
GBP: 458 Ft   CHF: 402 Ft

Svéd korona aktuális árfolyama: 33,84 Ft

Az árfolyam adatai az Európai Központi Banktól származnak. A valuták középárfolyam adatai minden hétköznap egyszer a délutáni órákban frissülnek.

Aktuális árfolyam

457,68 Ft
angol font
201,12 Ft
bolgár lev
71,71 Ft
brazil real
15,58 Ft
cseh korona
52,75 Ft
dán korona
393,35 Ft
Euro
52,19 Ft
horvát kuna
2,38 Ft
japán jen
0,27 Ft
koreai won
79,05 Ft
román lej
402,45 Ft
svájci frank
33,84 Ft
svéd korona
9,93 Ft
thai baht
368,10 Ft
USA dollár

Gazdasági hírek

A pécsi szobrászat meghatározó alakjai mutatkoznak be Balatonfüreden

2024. május 4-én nyílik meg a szobrászokból álló pécsi Bázis alkotócsoport kiállítása a balatonfüredi Zsdrál Art Galériában. A műtárgy.com bemutatja a csoport tevékenységeit, legfőbb célkitűzéseit, illetve alapító tagjait. (Portfolio.hu, csütörtök 13:37)

Újabb drasztikus döntést hozott Elon Musk

Alig egy év után teljes marketingcsapatát elbocsátja a Tesla - írja a Bloomberg. . (Portfolio.hu, csütörtök 13:31)

Számlázz.hu: már 60%-os a fizetési kérelmek elfogadásának aránya

A Számlázz.hu-nál 60%-os a fizetési kérelmek elfogadásának aránya, hamarosan elérhető lesz a vállalkozások közötti payment opció is - derül ki a társaság közleményéből. (Portfolio.hu, csütörtök 13:27)

A Portfolio gazdasági elemző munkatársat keres

A Portfolio elemzői csapatának bővítésére pályakezdő vagy néhány éves gyakorlattal rendelkező munkatársat keres. Ha érdekel a gazdaság, mitől és hogyan mozog a forint árfolyama, mi a helyzet a devizapiacokon, és szívesen írnál róla, itt a helyed! (Portfolio.hu, csütörtök 13:15)

Elmondta a lengyel külügyminiszter mi történne, ha Oroszország megtámadná a NATO-t

Oroszország elkerülhetetlen vereségével végződne a NATO akármelyik tagállama ellen intézett orosz támadás - jelentette ki Radoslaw Sikorski lengyel külügyminiszter csütörtökön a varsói parlament alsóházában a lengyel diplomácia idei céljait ismertető beszédében. (Portfolio.hu, csütörtök 13:13)

Lekerült a Telekomról az osztalék - Mit érdemes most tenni?

Az idei évben eddig a Magyar Telekom a legerősebb hazai blue chip. Csütörtöktől azonban már osztalékszelvény nélkül forognak a cég részvényei a Budapesti Értéktőzsdén, éppen ezért megnéztük, hogy az osztalékvágást követően hogyan is néz ki a technika kép a Magyar Telekom esetében. (Portfolio.hu, csütörtök 13:04)

Emelkednek a hazai blue chipek

Az európai tőzsdéken elromlott a hangulat a koradélutáni órákban, a BUX azonban még tartja magát. (Portfolio.hu, csütörtök 13:00)

Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?

Az Európai Bizottság adataira támaszkodva a KSH heti rendszerességgel fogja közzétenni a saját régiós üzemanyagár-rangsorát péntekenként, ami azért fontos, mert ez a statisztika fogja az alapját adni egy esetleges kormányzati beavatkozásnak az üzemanyagpiacon. A hivatal módszertanának torzító hatásai miatt mi is elvégezzük a regionális összehasonlítást, a számításba vett országok köre azonban azokra korlátozódik, amelyek valós alternatívát nyújthatnak a hazai autósok számára, ha túl drágának találnák a benzint a magyar kutakon… (Portfolio.hu, csütörtök 13:00)

Szijjártó Péter: ez történelmi esemény

A történelem során először idén megindult a földgázszállítás Magyarországra Azerbajdzsánból, ami nagyban hozzájárul hazánk diverzifikációs törekvéseihez az energiaellátás terén - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Bakuban. (Infostart.hu - Gazdaság, csütörtök 12:39)

Üzleti hírek

Mészárosék állítják, nem halott a 2Rule

A boltokat költözés és megújulás miatt zárták be, a webshopot pedig épp most frissítik - közölte a 2Rule-t forgalmazó cég (hvg.hu, csütörtök 12:01)

Így biztosítaná a gyermekek védelmét az Európai Bizottság

Kiállunk a gyermekek jogaiért: valóra váltjuk a védelem, a tisztelet és a szerepvállalás biztosítására tett ígéretünket - írja vendégcikkében Dubravka Šuica, az Európai Bizottság demokráciáért és demográfiáért felelős alelnöke. (hvg.hu, csütörtök 11:55)

Végre elkezdik az Illatos útról tonna méreg elszállítását

Két éve találtak szétfoszlott zsákokban rég betiltott rovarirtószert, mostanra összehozták az egyezséget, hogy el lehessen szállítani a mérgező anyagokat. (hvg.hu, csütörtök 11:04)

Közel 20-20 milliárdot fizet ki a Mol két corvinusos alapítványnak

Az olajtársaság a közgyűlésén 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti év után. A részvényesek közül az OTP is több mint 10 milliárdot kap, a Mol és a magyar állam közös alapítványa pedig több mint 20-at. (hvg.hu, csütörtök 11:00)

Rubint Réka nem tapasztalta, hogy Kubában válság lenne

A kommunista ország már az ENSZ-hez fordult az élelmiszerhiány miatt, de a fitneszedző szerint pont olyan csodálatos az életérzés, mint amit a filmeken látni. „Folyt a rum és szólt a zene”, idézte fel. (hvg.hu, csütörtök 10:06)

A magyar 11 évesek a világ élvonalában vannak az alkoholizálás megkezdésében

Az Egészségügyi Világszervezet szerint az alkoholnak hosszú távú hatásai vannak az egészségre, ezért is nagy a baj. (hvg.hu, csütörtök 10:03)

Eddig csak fenyegette a kormány a SPAR-t, Gulyás Gergely most újra megígérte, hogy pert indítanak

Egy nappal az után, hogy a SPAR közölte, még nem indított pert a kormány, a Kormányinfón jött az ígéret, igenis meg fogják ezt tenni. (hvg.hu, csütörtök 09:52)

Döbbenetes sírepülő csúcsot döntött meg a japán bajnok

Kobajasi Riójunak az álma vált valóra. (hvg.hu, csütörtök 09:44)

Eltörlik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzést a kegyelmek esetében

Gulyás Gergely bejelentést tett a kormányinfón. (hvg.hu, csütörtök 09:39)

Már 61 milliárd forint fölött jár a Pénzügyminisztérium Várba költözésének költsége

Új igények merültek fel a Pénzügyminisztérium épülete kapcsán, ezért ismét átírták a szerződést és tovább drágult a munka. (hvg.hu, csütörtök 09:28)

Oszd meg ezt az oldalt: Svéd korona árfolyama (SEK)

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Település kiválasztása
Település adatok betöltése folyamatban...
Település:
Mentés
 
Mégsem