Menü betöltése...
»Friss hírek»Szingapúri dollár árfolyama (SGD)
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés

awilime hírek

Hogy hirtelen ne maradj hírtelen!

2021. augusztus 2. hétfő
Mai névnap: Lehel
Holnapi: Hermina
Napkelte: 05:22
Napnyugta: 20:17
Budapest:
19°C
1012 hPa
2 km/h
EUR: 357 Ft   USD: 300 Ft
GBP: 420 Ft   CHF: 332 Ft
Ferdinand von Schirach
Bűnös? - 11 meglepő bűnügyi eset
20% kedvezmény!2 990 Ft helyett: 2 392 Ft

Szingapúri dollár aktuális árfolyama: 222,00 Ft

Az árfolyam adatai az Európai Központi Banktól származnak. A valuták középárfolyam adatai minden hétköznap egyszer a délutáni órákban frissülnek.

Aktuális árfolyam

419,54 Ft
angol font
182,64 Ft
bolgár lev
58,83 Ft
brazil real
14,01 Ft
cseh korona
48,02 Ft
dán korona
357,20 Ft
Euro
47,62 Ft
horvát kuna
2,74 Ft
japán jen
0,26 Ft
koreai won
72,60 Ft
román lej
331,63 Ft
svájci frank
35,06 Ft
svéd korona
9,14 Ft
thai baht
300,40 Ft
USA dollár

Gazdasági hírek

Változnak az erőviszonyok a feltörekvő elektromosautó-gyártók között

Az amerikai tőzsdén jegyzett Li Auto lényegében hibrid elektromos autójának értékesítése júliusban már a második egymást követő hónapban meghaladta a rivális start-up Xpengét. (Portfolio.hu, hétfő 08:12)

Újabb gyanús körülmény bukott ki, ami szerint a vuhani laborból szabadulhatott el a koronavírus

A bizonyítékok túlnyomó többsége azt támasztja alá, hogy a vírus, amely a covid-19 világjárványt okozta, a kínai kutatóintézetből szabadult ki – állítja egy republikánusok által kiadott amerikai jelentés. A jelentés egy keveset hangoztatott konkrétumot is tartalmaz, de ezt a konklúziót még az amerikai titkosszolgálatok sem vonták le eddig. (Portfolio.hu, hétfő 08:08)

40 milliárdból lehetne megmenteni a Velencei-tavat, de a kormány szerint nincs rá pénz

Sokan bíztak a nyár eleje óta abban, hogy rövid időn belül sikerülhet megoldani a Velencei-tó vízpótlását, azonban most Tessely Zoltán kormánybiztos lehűtötte a reményeket. A politikus szerint nagyon nagy szükség lenne a vízre, azonban a pótlással kapcsolatos tervet jelenleg nem tudja támogatni a kormány. (Portfolio.hu, hétfő 07:56)

Varga Mihály a magyar EU-tagságról: Pár év múlva térjünk vissza erre!

Ma igennel szavazva Varga Mihály pénzügyminiszter az uniós csatlakozásra, de az évtized végére, amikor számításaink szerint már nettó befizetői leszünk az EU-nak, a kérdés új nézőpontot kaphat - nyilatkozta az ATV-nek Varga Mihály. A pénzügyminiszter szerint a kérdésre pár év múlva kell visszatérni. (Portfolio.hu, hétfő 07:55)

Építőipar: Az exportkorlátozás a hazai építőanyag gyártásnak csak egy szűk körét érinti

A kormány július elején jelentett be egy sor intézkedést, melyekkel az építőiparban tapasztalt brutális alapanyagár-emelkedést és az alapanyaghiányt igyekeznek orvosolni. Az intézkedéscsomag része az egyes alapanyagok és termékek exportjának korlátozása, azonban ez csak rövid távon jelenthet megoldást. Mi most a hazai építőanyag-szektor legnagyobb szereplőit kérdeztük, hogy értékeljék röviden a korlátozás hatásait az ágazatra, illetve hogy milyen hosszú távú megoldásokat látnak megvalósíthatónak… (Portfolio.hu, hétfő 07:00)

Építőipar: Az exportkorlátozás a hazai építőanyag gyártásnak csak egy szűk körét érinti

A kormány július elején jelentett be egy sor intézkedést, melyekkel az építőiparban tapasztalt brutális alapanyagár-emelkedést és az alapanyaghiányt igyekeznek orvosolni. Az intézkedéscsomag része az egyes alapanyagok és termékek exportjának korlátozása, azonban ez csak rövid távon jelenthet megoldást. Mi most a hazai építőanyag-szektor legnagyobb szereplőit kérdeztük, hogy értékeljék röviden a korlátozás hatásait az ágazatra, illetve hogy milyen hosszú távú megoldásokat látnak megvalósíthatónak… (Portfolio.hu, hétfő 07:00)

Milliókat érhet a vakcina – Elindult a szlovák oltáslottó

Szlovákiában útjára indították vasárnap azt a lottójátékot, amely az oltási hajlandóság növelését hivatott szolgálni a parlament júliusi jóváhagyásával. (Portfolio.hu, hétfő 06:57)

Üzleti hírek

Ez a magyar találmány lehet a kerékpárosok álma

Hazai fejlesztésű az az egyszerűen használható nyomkövető berendezés, amellyel a feltaláló szerint a kerékpárok nem csupán lopásbiztossá válnak, hanem a teljesítményünkről, útvonalunkról is pontos képet kapunk általa. (hvg.hu, hétfő 06:03)

Sorra jutnak tovább kajakosaink, kalapácsvetőnk búcsúzott, döntetleneztek vízilabdásaink - élőben az olimpia hétfői napjáról

Két sportág is hétfőn hajnalban látható először a 2021-es olimpián: kajak-kenusaink és birkózóink is bemutatkoznak, de érdemes figyelni a magyar női kézilabdázók és férfi vízilabdázók mérkőzését is, hiszen mai teljesítményük dönt a csoportjukban elfoglalt helyükről. (hvg.hu, hétfő 01:00)

Szükségünk van családi szertartásokra

A családi szokások, rituálék összekovácsolnak, biztonságot adnak, reménységet ébresztenek, és az állandóság érzését keltve azt jelzik, ha a belső világunkban rend van, szokásaink stabil kereteket adnak az életünknek, akkor kint sem történhet velünk nagy baj. (hvg.hu, vasárnap 18:15)

Ijesztő felhőcsodát fotóztak Tiszacsege mellett

Félelmetes találat az Időkép olvasójától. (hvg.hu, vasárnap 18:11)

Pihenéshez robotolás, napozáshoz sötét jövő – izgalmas tudományos könyvek a forró nyárhoz

Úgy tűnhet, az elmúlt időszak tudományos olvasmányai a koronavírussal, később pedig az az ellen kifejlesztett oltásokkal, azok hatástanulmányaival kapcsolatosak voltak. Ám a világ nem csak erről szólt, mutatja ezt négy, a közelmúltban megjelent ismeretterjesztő kötet, mely gondolatban elkalauzolhatja az olvasót más vizekre – akár a vízparton ücsörögve. (hvg.hu, vasárnap 18:00)

Sevcsenko lemond az ukrán labdarúgó-válogatott vezetőedzői posztjáról

Öt évet töltött a válogatottal. (hvg.hu, vasárnap 17:34)

Imádjuk a szép cipőket, de valójában annyira igénytelenek vagyunk!

A cipőjavítás sosem ment ki a divatból, ám a hordásból adódó hibákat mára felváltották a gyártási hiányosságok. Az 1910 óta működő Nietsch-Hajmási Cipészműhelyet látogattuk meg. (hvg.hu, vasárnap 15:00)

Ezek voltak az elmúlt pár nap legjobb magyar vonatkozású képei az olimpián

A küzdelem, a siker, a bukás mind része a sportnak. És az olimpián mindez hatványozottan igaz. (hvg.hu, vasárnap 14:25)

Akarata ellenére haza akarják küldeni, a NOB segítségét kéri egy fehérorosz sprinter

Az atléta hétfőn versenyezne, azt mondja, nem megy vissza Fehéroroszországba. (hvg.hu, vasárnap 14:17)

Több mint 100 helyre riasztották a tűzoltókat Baranyában a vihar miatt

Elsősorban leszakadt faágak miatt kellett vonulniuk a katasztrófavédelem szakembereinek. (hvg.hu, vasárnap 12:42)

Oszd meg ezt az oldalt: Szingapúri dollár árfolyama (SGD)

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Település kiválasztása
Település adatok betöltése folyamatban...
Település:
Mentés
 
Mégsem