Menü betöltése...
»TV műsor»Műsorfigyelő»

Műsorfigyelő személyekhez

Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Műsorfigyelő
személyekhez

A keresett szereplők, rendezők

Bejelentkezés után látható a lista!

Mire jó a műsorfigyelő szolgáltatás?

Ha lemaradtál egy filmről a TV-ben, vagy szeretnéd tudni, hogy kedvenc színészed mikor lesz látható egy-egy filmben, akkor a műsorfigyelő szolgáltatás segít ebben! Nem kell neked hétről-hétre végignézned a TV újság minden csatornáját, mert a műsorfigyelőt használva egy weboldalra kigyűjtésre kerül az összes olyan műsor, amely érdekelhet.

Hogyan használható?

Egy egyszerű kattintással meg kell jelölnöd a figyelni kívánt filmeket, illetve a személyeket. Mindkét esetben az alábbi ikont keresd az awilime szabadidő magazin oldalain, majd a műsorfigyelés bekapcsolásához kattintson rá:

Ha a műsorfigyelés már aktív, akkor a gomb színe pirosra vált. A műsorfigyelés kikapcsolásához egyszerűen kattints újra a gombra:

TV csatornák szűrése

Lehetőséged van arra is, hogy a találati listából eltávolíts olyan TV csatornákat, melyek a TV készülékeden nincsenek. Ha például nincs HBO előfizetésed, akkor nyilván nem is vagy kíváncsi arra, hogy milyen filmek lesznek az HBO-n, így a műsorfigyelő szolgáltatás feleslegesen listázná azokat. Az egyes TV csatornák kiszűréséhez keresd az alábbi gombot a találati listában:

Műsorfigyelés szereplőkre, rendezőkre

Személyek esetében a műsorfigyelőt bekapcsolni csak az adott személy adatlapján lehet. A gomb közvetlenül a személy neve alatt lesz látható, például: Jennifer Aniston adatlapja. Egy-egy személy adatlapjához többféle módon is el lehet jutni: például a tv műsorban, vagy egy film adatlapján a stáblistában megjelenő személy nevére kattintva, de használható a kereső funkció is, hogy megtalálj valakit. Miután megjelölted, hogy kiket kell figyelni, ezen a weboldalon kapsz egy összesítő listát róluk és rögtön láthatod azt is, hogy mikor és mely TV csatornákon lesznek olyan műsorok, melyekben a keresett személyek szerepelnek.