Menü betöltése...
»TV műsor»Cool»A csontember
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

Cool

heti műsornapi műsor
?

02:0003:00-ig1 óra
8

A csontember - 6. rész

Míg a halál el nem választ

Amerikai krimisorozat (2020)

Film adatlapja

Lincoln Rhyme, a nyomozók körében legendásan okos nyomozó hatalmas hibát követ el, amikor megpróbálja csapdába csalni minden idők legagyafúrtabb sorozatgyilkosát, a Csontembert. Lincoln a Csontember játékszerévé válik, amikor a gyilkos életben hagyja és mozgásképtelenné teszi. A nyomozó azonban csak még elszántabb lesz a Csontember utáni hajtóvadászatban, és a rendőrség kötelékein belül megkeresi azt a rendőrt, aki bármilyen kockázatot hajlandó vállalni, hogy elkapjon egy tettest. Választása a mindig ösztönösen cselekvő, társai szerint őrült járőrre, Amelia Sachsra esik, aki ugyanolyan mániásan túlteljesít, mint ő. Amelia, aki az FBI profilozói közé jelentkezett, vállalja, hogy élő bábja és ösztönös megfigyelője lesz a bűncselekmények helyszínein az ágyhoz láncolt Lincoln Rhyme-nak.

A sorozatot a méltán hires, azonos című bestseller ihlette, akárcsak a mozifilmet. A rejtélyes és hírhedt sorozatgyilkos, akit csak a Csontember (Brían F. O'Byrne) néven ismernek, sokáig rettegésben tartotta New Yorkot. Most, három évvel később, amikor egy bonyolult gyilkosság a visszatérésére utal, a volt New York-i rendőrnyomozó és törvényszéki zseni, Lincoln Rhyme (Russell Hornsby) új erőre kap, és visszatér a nyugdíjból. Rhyme azonban tudja, hogy egyedül esélye sincs, ezért a pályafutása során először hajlandó egy maga által választott társsal dolgozni. A választása Amelia Sachs járőrre (Arielle Kebbel) esik, aki megszállottan nyomoz eltűnt húga, Rachel után. Rendkívüli nyomozópárosuk komoly kihívások elé néz kísértetiesen hasonló természetük miatt, melynek következtében folyamatosan harcolnak egymással az irányításért. Együttműködő készségükön múlik, hogy a halálos macska-egér játékban ne váljanak mindketten a briliáns pszichopata áldozatává. De hogyan lehet elkapni egy olyan gyilkost, aki mindig egy lépéssel előttük jár?

Lincoln és a csapat egy olyan sorozatgyilkosra vadászik, amilyennel még soha nem volt dolguk. A gyilkos ugyanis nemcsak a nyomokat tünteti el profi módon, hanem a lehetséges gyanúsítottakat is briliáns módon kapcsolja az ügyhöz, esélyt sem adva nekik a menekülésre. A vadászat akkor válik kiélezetté, amikor Lincoln egyik legközelebbi barátja is gyanúba keveredik, és minden bizonyítékot úgy rendeztek, hogy börtönbe is kerüljön.

krimi
dráma
thriller
misztikus
bűnügyi

Mikor lesz még A csontember a TV-ben?

2023. június 2. péntek

?
23:55 - 02:15 A csontemberAmerikai akcióthriller (1999)
2023. június 3. szombat

?
18:30 - 21:00 A csontemberAmerikai akcióthriller (1999)
2023. június 4. vasárnap

?
15:50 - 18:15 A csontemberAmerikai akcióthriller (1999)

Szereplők

Russell Hornsby
Arielle Kebbel
Roslyn Ruff
Ramses Jimenez
Brooke Lyons
Tate Ellington
Brían F. O'Byrne

Rendezte

Lisa Campbell Demaine

Linkek

Évad

1. évad

Epizód

6. rész

Gyártási év

2020

Eredeti cím

Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector 1: Til Death Do Us Part
Gavin Edwards
Tom Hanks szerint a világ
21% kedvezmény!3 990 Ft helyett: 3 152 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8
0/10
9 szavazat átlaga: 8
Filmelőzetes: A csontember
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória